VV Laci milliókat bukott az éttermén

Club LazarusAlig nyitotta meg VV Laci (40) az éttermét, néhány nap alatt máris többmilliós buktát könyvelhetett el. Merthogy a ValóVilág 4. dokiját feljelentették a „jóakarói”. Az épp Budapesten tartózkodó  Laci a múlt héten telefonhívást kapott Komáromból, miszerint a vendéglőjét megszállták az ellenőrök: ott toporogtak a Club Lazarusban az adóhatóság és a tisztiorvosi szolgálat emberei is. És mindenki azonnal intézkedni akart.

{module 221}

VV Lacinak épp kezdett beindulni komáromi étterme, amikor megkapta a rossz hírt 

– Amikor meghallottam a telefonban, miről van szó, azonnal kivert a víz, hiszen az ilyen ellenőrzések még annak is fejfájást okoznak, aki tudja, hogy nála minden rendben van – magyarázta Laci.

– Tudtam, hogy nagy baj nem lehet, és gyorsan elsimítok mindent. Hivatalosan nem árultak el semmit, de nyomoztam egy kicsit, és most már biztos vagyok benne, hogy egy rosszakaróm jelentett fel. Vagy azért, mert nem szereti a ValóVilág szereplőit, esetleg zavarja a hangzavar, vagy egyszerűen csak azért, mert irigyek az emberek, és szúrja a szemüket az éttermem. Nem tudom, melyik verzió lehet az igaz, de bármelyik, akkor is egy emberi nulla, aki ilyet tesz – panaszolta Laci, aki – bár a kiesett bevétel és az ellenőrök által kért változtatások szép kis summát vesznek ki a zsebéből – mégsem ke­seredik el, gőzerővel folytatja álma megvalósítását. 

– Már a nyitóparti után hallottam, hogy több bejelentés is érkezett, állítólag túl hangosak voltunk. Viszont a kerthelyiségben este tízig azt csinálunk, amit akarunk, a többi zaj pedig nem zavarhat senkit. Az ellenőrzés után bezártuk a konyhát, mivel egy kicsit át kell építeni, így csak a bár része üzemelt a klubnak. Ez több millió forintos kiesés nekem mindennel együtt, de ha már így alakult, tegyünk mindent rendbe rögtön az elején. Nem csüggedek az akadályok miatt, hiszen mindet legyőzöm, a héten pedig már én is elköltözöm Komáromba, hogy mindent kézben tarthassak – bizakodott Laci. 

Mészáros Edit/Blikk

{module 221}