Zene, történelem és humorest a MALTeR-ban

Zene, történelem és humorest a MALTeR-ban

MALTeR Beerstroban nemcsak az étel fűszeres, szeretnék a hétköznapokat is megfűszerezni, ezért változatos programokkal készülnek vendégeik számára.

Augusztustól a Monarchia című történelmi programsorozat, szeptembertől pedig Varga Ferenc József és Aradi Tibor humorestje valamint Mihályi Réka és Romhányi Áron koncertje ígér különleges élményeket az idelátogatóknak.MALTeR Beerstroban nemcsak az étel fűszeres, szeretnék a hétköznapokat is megfűszerezni, ezért változatos programokkal készülnek vendégeik számára.

A történelmi témájú előadások apropója, hogy idén van az Osztrák-Magyar Monarchia megalapításának 150. évfordulója. Augusztus 23-tól szerda esténként az egykori Monarchia egy-egy országának gasztro és sörtörténetét ismerhetjük meg. Elsőként az osztrák, majd ezt követően a cseh, a román, a lengyel és a magyar konyha és sör története kerül bemutatásra. A meghívott vendégelőadók neves történészek: Dr. Katona Csaba és Dr. Fazekas Csaba, Paksa Rudolf. Minden előadáshoz az adott országra jellemző étel- és sörpárosítást kínálják.

Szeptember 21-én Varga Ferenc József és Aradi Tibor ad sziporkázó humorestet. A két ismert és közkedvelt humorista a Showder Klubban is összeszokott párost alkot. Mindketten büszkélkedhetnek Karinthy-gyűrű díjjal, amely a Rádiókabaré kiemelkedő teljesítményt nyújtó szerzőinek, előadóinak adható. Idén vadonatúj kabaréval jelentkeztek, melyben a közös jelenetek mellett, zenés paródiák és önálló stand up elemek is megjelennek. Vidám műsoruk garantáltan önfeledt szórakozást és kikapcsolódást nyújt.

MONARCHIA gasztro történelmi sorozat:

Augusztus 23 – Ausztria – előadók: Dr. Katona Csaba és Paksa Rudolf Menü: Schnitzel burger & Hekkelberg lager sör
Augusztus 30 – Csehország – előadók: Dr. Katona Csaba és Fazekas Csaba Menü: Marhapofa knédlivel & Kvasar lager sör
Szeptember 6 – Lengyelország – előadók: Dr. Katona Csaba és Paksa Rudolf Menü: Pirog és Hekkelberg Fux vörös sör
Szeptember 13 – Románia – előadók: Fazekas Csaba és Paksa Rudolf Menü: Mics és búza sör
Szeptember 20 – Magyarország – előadók: Fazekas Csaba, Dr. Katona Csaba, Paksa Rudolf Menü: Sült császárhús ás Aranyláz kézműves lager
Szeptember 21 – Varga Ferenc József és Aradi Tibor humorestje
Szeptember 7 – Mihályi Réka (Group’N’ Swing) és Romhányi Áron (United) koncertje

Jegyvásárlás: a MALTeR Beerstroban és a Bónuszbrigád oldalán: https://www.bonuszbrigad.hu/sortorteneti-eloadas-b96515

MALTeR Beerstro – beer & food.

1072 Budapest, Akácfa u. 38
Tel: (30) 568 0488
web: http://maltr.hu/