TDM – MABEUSZ

TDM - MABEUSZA Magyar Turizmus Zrt. a helyi és térségi TDM szervezetek, valamint a Magyar Beutaztatók Szövetsége (MABEUSZ) közötti szakmai együttműködés fellendítése érdekében, hagyományteremtő céllal, előadással egybekötött workshop-ot rendez 2011. november 23-án, Budapesten.

{module 221}

A nemzeti turisztikai marketingszervezet a találkozó megszervezésével felvállalja azt a szerepet, hogy a Regionális Marketing Igazgatóságain keresztül segíti a TDM szervezetek szolgáltatásainak külföldön történő értékesítését. A jelenlegi pályázati támogatási feltételek és intézményrendszer értelmében ugyanis a TDM szervezetek által összefogott kínálat külföldi marketingkommunikációja regionális, illetve országos szintű feladat.

A találkozó célja összekötni a keresletet a kínálattal, azaz lehetőséget adni a beutaztatással foglalkozó szervezetek, valamint a vidéki attrakciókkal rendelkező desztinációk képviselőinek az ismerkedésre és a kapcsolódási pontok megtalálására, ezzel is ösztönözve a konkrét értékesítést. 

A workshop időpontja és helyszíne:
2011. november 23. szerda, 9.00 órától
Hotel Palazzo Zichy (Budapest VIII., Lőrinc pap tér 2.)

A találkozó keretében az előadást követően a résztvevők lehetőséget kapnak a MABEUSZ képviselőivel való párbeszédre és közvetlen értékesítési lehetőségre.

A 2010-ben alakult MABEUSZ a tisztán beutaztatással foglalkozó, minőségi magyar irodákat fogja össze, célja a beutaztatás szakmai sajátosságainak elismertetése, a tevékenység különálló szakmaként való elfogadtatása, az ezt biztosító jogszabályi háttér megteremtése. Munkájuk során gyakorlatias megállapodások kötésére törekszik az együttműködő állami szervezetekkel.

A workshop-ra elsősorban jelentős külföldi vendégforgalommal bíró TDM szervezetek jelentkezését várják, a tothk@itthon.hu email-címen 2011. november 9-ig. A jelentkezés nem jogosít fel a rendezvényen való részvételre, a megjelenés csak visszaigazolással lehetséges.

A visszaigazolást kapott TDM szervezeteknek az eseményen való részvétel ingyenes.

{module 221}