Eilat vadonatúj repülőterére közlekedik ősztől a Wizz Air

Októbertől ismét közlekedik Budapestről Eilatba a Wizz Air, de immár az izraeli üdülőváros új, korszerű repülőterére. A járatokra kedden 10 órától lehet jegyet foglalni 2990* forinttól.
A Wizz Air, Európa leggyorsabban növekvő, egyben Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ősztől újraindítja szezonális járatait Eilatba, immár az izraeli város új repülőterére.
Eilat népszerű nyaralóhely Dél-Izraelben, a Vörös-tenger partján. Az ide látogatók élvezhetik a gyönyörű strandokat, a korallzátonyok látványát, a pezsgő éjszakai életet és a környék lenyűgöző sivatagi tájait. A várost eddig kiszolgáló repülőtér idén tavasszal végleg bezárt, mivel felépült az első izraeli űrhajósról, Ilan Ramonról elnevezett, korszerű Ramon Airport.
A Wizz Air második útvonala Budapest és Izrael között 2018 novemberében indult el. Idén október 1. és október 26. között heti kétszer (kedden és szombaton), október 28. és március 27. között pedig háromszor (hétfőn, szerdán, pénteken) közlekedik a Budapest–Eilat járat, így menetrendje tökéletes akár egy hétvégi kiruccanáshoz, akár hosszabb tengerparti nyaraláshoz.
A magyar fővároson kívül Varsóból, Bécsből, Bukarestből, Szófiából és Rigából érhető el Eilat a Wizz Air folyamatosan bővülő hálózatában. Az utazni vágyók mától lefoglalhatják jegyeiket a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobil applikáción keresztül akár 2990* forinttól.