Niedermüller Gábor nyerte az Év Fiatal Szállodása 2022 címet

Niedermüller Gábor az Év Fiatal Szállodása 2022

Az Év Fiatal Szállodása 2022 címét Niedermüller Gábor, a Novotel Szeged szállodaigazgatója nyerte. A nyertes az 1000 eurós pénzdíj és egyedi díszoklevél mellett az ország vezető szakembereivel történő többalkalmas konzultációt, népszerű szakmai híroldalakon való sajtómegjelenéseket, az MSZÉSZ „Év Technológiai Újítása 2023” díjának szakmai zsűrijében való részvételt, valamint a Magyar Turizmus Akadémia által felajánlott Vezetői hatékonyságfejlesztés online képzést nyert.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) pályázatot hirdetett az Év Fiatal Szállodása 2022 cím elnyerésére, amelyre 35 év alatti tehetséges szállodai részlegvezetők és igazgatók nevezhettek. A pályázat célja, hogy inspiráló példákat mutasson a fiatal kollégák és pályakezdők számára.

Az Év Fiatal Szállodása 2022 pályázat eredményhirdetésére az Év Szállodája gálán, 2023. március 14-én ünnepélyes keretek között került sor a Hilton Budapest szállodában a szakma és a turizmus állami irányításának képviselői jelenlétében.

fotó: szallodafotozas.hu

1 hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .