Személyi hírek 2010.01.05.

GSZT – Gasztronómia, Szálloda, Tursiztika személyi hírei 2010. január 5.-én

2010. január 1-től Peter Schweighofert nevezték ki a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatójának, aki Kínából érkezett Magyarországra.

A cég új értékesítési igazgatója Óvári György.

A METRO Közép- és Kelet-európai Régió Senior tanácsadója Zsombor Tibort, az eddigi magyarországi értékesítési igazgatót nevezték ki.

Átszervezték a Gyulai Turisztikai Hivatalt és Tourinform Irodát. Elbúcsúzott az irodától Gyulavári Andrea. Utódja Szabados Annamária lett.

Az új kommunikációs vezető  Sinai-Hajnal Edit.

A bükfürdői Hotel Caramell új értékesítési vezetője Klára Ágnes.

A Tensi Utazási Irodától a Green Travelhez igazolt át Zsidi Zoltán, aki a jövőben flight menedzserként dolgozik új munkahelyén.

Sallai László –  aki több mint 40 éven át szállodásként dolgozott vezető beosztásban – ez év elejétől a Pro Family Travel-nél dolgozik.

A budapesti Király utcában Alfa Hotel Fiesta ként újra nyitott szálloda igazgatója Assaf Onn, értékesítési vezetője Kőrösi Erika.

Elbúcsúzott a Neckermann Magyarországtól Fülöp Viktória, aki a jövőben a magánszektorban kíván dolgozni.

10 év után leköszönt a Magyar Autókölcsönzők Szövetségének elnöki tisztéről Kozák József (Hertz).

Megválasztották az új vezetőséget, tagjai: Haraszti Géza (Europcar), Polyák Krisztina (Budget), Pollák Mihály ügyvéd, Fehér Attila (Buchbinder) és Oltyán Mihály (Opel Rent). Az elnököt az első elnöki ülésen az elnökség választja meg.

A Turisztikai Tanácsadók Szövetsége (TUTSz) tagjai közé felvette Deme Lórántot, Kraft Pétert, Erdei Jánost és a Kohl & Partner céget.