Személyi hírek 2010.05.05

Accor - Vezekényi PéterDomonkos Ferenc, a Novotel Budapest Centrum igazgatója; valamint Szabó Mihály, a Novotel Szeged igazgatója saját kezdeményezésére és elhatározására 2010. április 30-val megválik cégünktől, és a továbbiakban új szakmai kihívások elé néz. 
A Novotel Szeged szálloda igazgatói teendőit 2010. május 1-vel Vezekényi Péter látja el. 
Vezekényi Péter 2001-ben csatlakozott a vállalathoz; a Sofitel Budapest szállodában Front Office Manager, majd Rooms Division Manager pozíciót töltött be. Jelenlegi kinevezéséig a Novotel Budapest Danube szálloda igazgató-helyettesi feladatait látta el.

A Novotel Budapest Centrum szálloda igazgatói feladatait 2010. június 1-től Laurent Lassier látja el.
Laurent Lassier szakmai pályafutását 1988-ban a londoni Norfolk Hotel F&B részlegén kezdte. Majd Franciaországban, Bordeaux-ban és Tours-ban különböző Accor szállodában F&B Team Leader, F&B Supervisor, F&B Director és Sales Director munkakörökben dolgozott. 2003-tól a Novotel Budapest Centrum szállodában Resident Manager-i megbízást kapott, majd 2004-től a Sofitel Budapest szálloda Éttermi igazgatójává nevezték ki. 2007-ben visszatért Franciaországba, ahol jelenlegi kinevezéséig a Novotel Paris 17 Porte d’Asniéres szálloda igazgatójaként dolgozott.
Varga Marcell 2010. május közepétől a Novotel Budapest Danube igazgató-helyettese.

***

Távozott a Ramada Resort Aquaworld Budapest Executive Chef beosztásából Turcsán Tamás, akinek utódja Somlai Tamás.

***

Megvált a budapesti Cseh Idegenforgalmi Hivatal képviselettől Valovics Ildikó, az asszisztensi teendőket a jövőben Szűcs Éva látja el.

***

A 2009. évi MATUR díjak kitüntetettjei Herkó László, a MATUR budapesti tagozatának elnöke, Kiss Imre a Művészetek Palotájának vezérigazgatója, valamint Szarvas város Önkormányzata.

***

A rövidesen nyíló hódmezővásárhelyi négycsillagos Best Western Ginkgo-Sas igazgatója Szabó Mihály, aki a Novotel Szeged-ből érkezett.
Asszisztense Tarjányi Andrea.
A Sales and Rooms Division Manager Hézsely Hajnalka.
A szálloda F & B menedzsere Szemendrey Olivér.

***

A Hungária Koncert Kft. megalapítója Pertik Tamás megvált a cégtől és a jövőben egyedi tulajdonosként Spasic Vladimir vezeti az irodát.

***

Rövid ideig dolgozott a Velence Resort & Spa-ban Tóth Kinga, mint értékesítési és marketingigazgató, aki közös megegyezéssel megvált a szállodától.

***

A Hunguest Hotels Zrt. új posztként létre hozta a corporate sales manager-i beosztást, melynek élére Kercs Andrást nevezték ki.

***

A rövidesen nyíló háromcsillagos pécsi Hotel Arkadia igazgatójának Szirényi Andreát nevezték ki.

***

Lemondott a Ta-Book Hungary Kft. nem többségi tulajdonú ügyvezetői posztjáról Tatár György.

***

Elhagyta az Aeroflot-ott Gács Csaba az iroda eddigi vezetője, aki a jövőben Adventure Fishing Utazási Irodában dolgozik.

***

Életének 63. évében elhunyt Szécsényi Gyula, a Márványmenyasszony Étterem ügyvezető igazgatója.