Fürödj ásványvízben a sárkányok ösvényén

Fürödj ásványvízben a sárkányok ösvényénSok világsztárról elterjedt már, hogy kizárólag ásványvízzel mosnak arcot, hajat, vagy éppen egész testüket kényeztetik általa. Ez a szokás azonban nem csak a sztárok kiváltsága, már bárki élvezheti. A röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda területén két saját kút található, melynek ásványvízzé történő engedélyeztetése kitűnő eredménnyel megtörtént.

Medencéiket, fürdőszobáikat, természetes forrásból, a föld mélyéből feltörő minősített ásványvízzel táplálják. Ételeiket és italaikat szintén a kitűnő minőségű ásványvizükkel készítik el, ásványvizük különösen alkalmas a nitrogén szegény diétához.

A vendégek így természetesen a Szidóniában ásványvízben fürödhetnek, és táplálkozhatnak.

Mindemellett a Szidónia Kastélyszálloda Magyarországon elsőként avatta be vendégeit az ‘Aqua Véda’ rituálék különleges élményébe. A kezelés az egyik legősibb elem – a víz – gyógyító és harmonizáló hatását ötvözi a védák, vagyis a gyógyító tudományok ősrégi titkaival. Erre az igazán egyedi kikapcsolódást nyújtó kezelésre egy úgynevezett Harmónia szobán keresztül léphet be a Vendég, ahol a látvány, a fény, a hang, szó szerint behangolja a testet és a lelket a kezelés, és a víz minden kedvező hatásának befogadására.

Fürödj ásványvízben a sárkányok ösvényénMondhatjuk, a természet kegyes, és bőkezű volt Röjtökmuzsajjal. Megajándékozta erővel, és kincsekkel a települést. Aki belép a kastélyszálló kapuján, máris különleges erőtérbe kerül, mintegy kívül a téren és az időn. A kapu és a kastély bejárata között egy széles „sárkányösvény” fut, pontosan észak-déli irányban. A bejárattól jobbra található a feltűnő fa-kör, jobbra a templom található a vonalon. Az ember számára kellemetlen hatású „földsugárzások”, mégpedig a Hartmann-zónák a kastélyparkban szokatlanul ritka térhálóként jelentkeznek. Ez is hozzájárul a hely rendkívül megnyugtató, „elvarázsolt” jellegéhez.

A huszonegyedik századi életmód ezer módon szaggatja az erőterünket. A környezetszennyezés, idegenkedés, forgalmi dugó, kiszolgáltatottság- érzés nap mint nap pusztítja az auránkat. A kastély rendkívül megnyugtató légköre és a Wellness szolgáltatások képesek „lesimítani” a szaggatott energiamezőket, és ebben sokat segít a kastélyparkban tapasztalható különleges erőtér is. A fa-körben, a fák ölelésében eltölteni fél- egy órát segít bennünket rendeződni, ellazulni és energiával feltöltődni.