Személyi hírek 2010.10.05.

A Regency Suites Budapest eddigi assistant managere Kovács Andrea távozott, utódja Hajdú Miklós lett.
Ugyancsak elhagyta a szállodát Gál Péter reception manager, akinek a helyét Tóth Renáta tölti be.
A szállodát erősíti Takács Márton, aki duty manager feladatokat látja el.

***

Megvált a budapesti NH hotel Banquet Sales Manageri beosztásától Kérészy Zsuzsanna, utódja Horváth Katalin lett.

***

A kedvelt eplényi Síarénában Barbai Áront nevezték ki szakmai igazgatónak.

***

A több éve hazánkban tevékenykedő és a szakmában jól ismert Jo Gowie-t nevezték ki a Buddha Bar Hotel Klotild Palace igazgatójának, aki eddig a Mellow Mood csoport nevében felügyelte az építkezést.

***

Új Sales & Marketing igazgatója van Csendes Mariann személyében a körmendi MJUS Fun & Wellnwess Thermal Resort szállodának.

***

A nemzetközi láncoknál kialakult gyakorlat szerint Fazekas Tamás a budapesti Ramada Plaza igazgatója munkáját a jövőben az Egyesült Arab Emirátusokban a dubai Ramada Hotel Apartments igazgatói székében folytatja.

***

A C-Travel-nél Rozgonyi Beáta szülési szabadságra ment, munkáját az eddig is ott dolgozó Horváth Ágnes és Nagy Ágnes vették át.

***

A Novotel Budapest Danube értékesítési igazgatói állásából a budapesti Boscolo New York Palace értékesítési igazgató munkakörébe igazolt át Musits Adrienn.

***

Megvált a soproni Best Western Pannonia Hotel értékesítési és marketing vezetői beosztásától Láda Imre, aki a jövőben is a szakmában kíván tevékenykedni.

***

Gyászol a szállodás szakma, elhunyt a Pro Turismo díjas Gunst András, aki közel 50 évet dolgozott a magyar szállodaiparban, munkáját londinerként kezdte és a Fórum/Intercontinental szálló főportásaként vonult nyugalomba.
Alapítója volt a Magyar Szállodaportások Aranykulcs Egyesületének, a Portásképző Iskolának, oktatott a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán, valamint a Heller Farkas Főiskolán.

***

Elhunyt Selyki Gábor a budapesti „Barbiebus” kitalálója.