Személyi hírek 2010.10.20.

Megválasztották a Magyar Kastélyszállók Egyesületének új vezetőjét Bartha Sándor személyében (a Héderváry Kastély*** igazgatója).
Az egyesület alelnöke Kollár László (a Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok vezetője).
Az egyesület új titkára pedig Kirchner Katalin (a H – Clean System ügyvezetője).

***

Az Europa Hotels & Congress Center új értékesítési vezetője Schablik Vilmos.

***

Puszta Erzsébetet nevezték ki a hévízi – volt Rogner szálló – a Lotus Therme Hotel & Spa igazgatójának.

***

Tóth Edina aki eddig a hajdúszoboszlói Hotel Silverben dolgozott, munkáját a jövőben a szintén hajdúszobszlói Hotel Corvin Palace-ban folytatja, mint superior marketing vezető.

***

A Danubius Group-hoz tartozó Gellért szállóban Bogár Zoltánt nevezték ki igazgatóhelyettesnek, aki 2000. júniusától dolgozik a szállodában.

***

Változások történtek az egerszalóki Saliris Resort Hotel szervezetében. A jövőben Kiss Zoltán a napi működtetés mellett üzemeltetési vezérigazgatóként irányítja az értékesítést is. Közvetlen munkatársa Liptai Judit. A HR feladatokat Kassai Zita látja el.

***

Megválik a Ramada Resort – Aquaworld Budapest vezetői beosztásától Kiss Ádám.

***

Visszatért szülési szabadságáról Dorogi Zsuzsa, aki a Chapman Freeborn-nál átvette az utas charter üzletágat.

***

Újabb magas kitüntetést kapott Kiss Imre a Művészetek Palotájának igazgatója. A Francia Köztársaság Művészeti és Irodalmi Rendjének lovagi fokozatával tüntette ki Frédéric Mitterrand kulturális és kommunikációs miniszter nevében François Laquieze.

***

A Magyar Turizmus Zrt. újonnan létrehozott Stratégiai Partnerkapcsolati Irodájának vezetőjének Czunyi Tímeát nevezték ki, aki a Novotel Budapest Centrumból érkezett új beosztásába.