Alta Moda eladva

Mellow Mood Group közleményeA Mellow Mood Group az alábbi közleményt adta ki:
Az V. kerület Nádor utca 13. szám alatti épület 2007 év végi sikeres megvételét követően a Mellow Mood Group, Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő idegenforgalmi és ingatlanfejlesztési cége, elkezdte a helyszínt egy új 4* superior szállodává fejleszteni, a már ismert Fashion Hotels márkanév alatt.

Közel 2 évvel később, a Mellow Mood Group ingatlanfejlesztési részlege teljesítette célkitűzését, így az Alta Moda Fashion Hotel 2010 tavaszán megnyithatta kapuit. Időközben viszont a Mellow Mood Group ingatlan osztálya sikeresen értékesítette az épületet egy új befektetőnek, mely visszabérlés formájában biztosította az MMG Hotels-t, hogy a szálloda sikeres üzemeltetését és ügyvitelét folytatni tudja. Azonban eközben az épület új tulajdonosa, a Közép-Európai Egyetem (CEU) úgy határozott, hogy megszünteti a bérleti szerződést, azért, hogy azonnali hatállyal megvalósíthassa bővítési terveit, mely keretei közt a jelenlegi Alta Moda Hotel épületét a Közép-Európai Egyetem létesítményébe integrálja.

Az épület új tulajdonosának e stratégiai döntése következményeként a szálloda 2011 januárjától beszünteti kereskedelmi tevékenységeit.

A Mellow Mood Group a továbbiakban ambiciózus fejlesztési terveire kíván összpontosítani, nevezetesen négy szállodáéra, melyek már kivitelezés alatt állnak, és 2011 folyamán nyitják meg kapuikat.

Mind a négy szállodát az MMG Hotels Kft. fogja üzemeltetni, 14-re növelve így a cég portfóliójában levő szállodák számát a jövő év végére.

A jelenleg is jól ismert MMG Hotels 4-csillagos, Fashion márkaneve alá így 6 szálloda fog majd tartozni 2011 végére, a következő szállodák megnyitását követően: La Prima Fashion Hotel Budapest (80 szoba), az Avenue 83 Fashion Hotel (70 szoba), valamint a Mellow Mood Group első Magyarországon kívüli háza, a La Prima Fashion Hotel Vienna (50 szoba), mely 2011 nyár végétől várja majd vendégeit.

Végül, de nem utolsó sorban, a híres Buddha-bar Hotel Klotild Palace, ugyancsak 2011 nyara folyamán nyílik meg.