Személyi hírek 2010.12.05

A Premium Incoming – STH Special Tours Hungary Kft. új incentive piacért felelős project managere Havas Kornélia. Az új kollega a MICE piacon szerzett több éves tapasztalattal rendelkezik, angolul és franciául beszél.
Csatlakozása része a PREMIUM INCOMING nemzetközi DMC-hálózat további MICE-piaci és minőségi megerősítésének. Havas Kornélia elérhetőségei: tel.: 328-0918, khavas@spectours.hu.

***

A Lufthansa Csoport Ofer Kischt nevezte ki a közép-európai régió igazgatójának. A budapesti régiós központból Kisch irányítja majd a Lufthansa, az Austrian Airlines, a bmi, a Brussels Airlines és a Swiss International Air Lines értékesítési és marketing tevékenységét.

***

A Debrecen közelében rövidesen nyíló Erdőspuszta Club Hotel – Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem igazgatójának Tóth Sándort nevezték ki.
Az értékesítési és marketingigazgatói posztot Sz. Nagy Rita tölti be.
A corporate igazgató Fekete Kitti

***

Távozik a marmara HOTEL igazgatói posztjáról Bányász András.

***

A budapesti Ramada Resort Aquaworld Budapest új Rooms Division Managere Stenczel Ágnes.

***

Meghitt hangulatú fogadáson búcsúzott el a budapesti Kempinski Hotel Corvinus-tól és a kollégáktól Marcus van der Wal vezérigazgató, aki a jövőben a Kempinski Hotel Airport Munich igazgatója lesz. Utódja a holland Emile Bootsma Pekingből érkezett Budapestre.

***

Akik régóta dolgoznak a szakmában, bizonyára ismerték Rubányi Ágnest a legendás kongresszusszervezőt, aki 1968 és 1987 között vezette a MOTESZ Kongresszusi Irodáját.
1998-tól a Blaguss Kongresszusi Irodájának volt tanácsadója.
Életének 88. évében Temesváron munkavégzés közben hunyt el.