Személyi hírek 2011.01.05

Matthias Hohner elbúcsúzott az InterContinental Budapest értékesítési és marketing igazgatói posztjától, utódja az angolul, oroszul és törökül kiválóan beszélő Farah Willey, aki eddig a Kazahsztán-i astanai Radisson SAS Hotel-ben végezte munkáját.
Új műszaki igazgatója van az InterContinental Budapestnek Márton József személyében, aki eddig a Hilton WestEnd műszaki igazgatója volt.
Az általa váltott Gere Ernő a Marriott műszaki igazgatója lett.

***

A hévízi Palace Hotel új front office managere Kovács Gábor, aki a hévízi Hunguest Hotel Helios-ból érkezett új munkahelyére.
A Hélios-ban utódja Vas Imre, aki eddig a Kehida Termál Hotelben dolgozott.

***

Új igazgatója van a szilvásváradi La Contessa kastélyhotelnek Dusek Mónika személyében, aki Sellyei Gábort váltotta ebben a pozícióban.
Szintén távozott a szállodából Sellyei-Barócsi Melinda értékesítési vezető, utódja Liptai Eszter, aki eddig az egri Hotel Aqua értékesítéséért volt felelős.

***

Paks város önkormányzatának turisztikai projektfelelősévé nevezték ki Czink Dórát, amely azt is jelzi, hogy Paks komoly fejlesztéseket kíván tenni a város idegenforgalmáért.

***

Hat év után távozik a Danubius Hotels Group vezérigazgató-helyettesi posztjáról Andreas Schuster, aki a jövőben a Steigenberger Hotels and Resort üzemeltetési vezérigazgatójaként dolgozik.
A Danubius Hotels Group még nem nevezte ki utódját.

***

Megvált a Velence Resort & Spa igazgatói posztjától Nemes Péter, aki kilenc hónapot töltött ebben a beosztásban.
Utódja Godra Árpád az eddigi igazgató-helyettes.