Személyi hírek 2011.04.05

A büki Birdland Golf & Spa Resort eddigi igazgatója Pakuts Tamás megvált a szállodától, utódja Sándor Péter, aki néhány évvel ezelőtt a soproni Hotel Sziesztából ment nyugdíjba. Most nagy elvárásokkal aktivizálta magát újra, hogy az elegáns szálloda méltó helyet foglaljon el a magyar szállodák foglaltsági sorrendjében.

{module 221}

*** 

Az Osztrák Nemzeti Idegenforgalmi Képviselet budapesti irodájában Kocsis Kriszta újra anyai örömök elé néz, helyettese a TUI-tól visszatért és évekig az ÖW-nél dolgozó Borsi Valéria

*** 

A nemrég alakult Bükfürdő TDM-nél a projekt és marketingmenedzseri munkakört Pálffy Tamás tölti be, aki a Corvus Hotel Bükből érkezett. 

*** 

A Relais & Châteaux Hertelendy Kastély új konyhafőnöke a német Stefan Gebhardt, aki eddig a Chateau Visz konyhájának élén állt, amit 2010-ben az Év Éttermének választottak.  

*** 

A most nyílt négycsillagos Wellness Hotel Gyula nyitó vezetősége: Havas István ügyvezető igazgató, Bottás Gyöngyi szállodaigazgató, Kovács Miklós értékesítési igazgató, Hering Ferenc éttermi igazgató, Farkas Géza mesterszakács séf, Csortos Mónika housekeeper és Tímár András front office manager.  

*** 

A Suntimes Utazási Iroda közleménye szerint Vadócz Péter volt marketingvezető március 25-től nem dolgozik az irodában. Bármilyen marketinget, illetve partnerkapcsolatot érintő kérdéssel a továbbiakban Gábor Tünde irodavezetőhöz lehet fordulni. 

*** 

Nyugdíjba vonult Szücs Árpádné, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum gazdasági igazgatója.  

*** 

A Boscolo New York Palace bővítése szükségessé tette az értékesítési csapat létszámának növelését is. Így az új corporate sales manager Orbán Olimpia, míg a Corporate Sales Executive munkakört Tolnai Máté tölti be.

*** 

Az MT Zrt.-től megvált Víg Tamás munkakörét Tóth Krisztina tölti be, aki a TDM szervezetek és az MT Zrt közötti kapcsolatokért felelős. 

***

Elhunyt Madarász Sándor a legendás cukrászmester, aki 1989-től 2001-ig volt a Fórum Szálloda Bécsi Kávézójának főcukrásza és ezen idő alatt a bécsi kávézót a süteményeket kedvelők zarándokhelyévé tette. Munkáját 2003-ban Pro Tourismo díjjal ismerték el.

{module 221}