Személyi hírek 2012.03.05.

Személyi hírek - GSZT szakújság

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének 15 tagot számláló Boutique Hotel szekciója új elnököt választott Fáska Gábor személyében, aki az Opera Garden Hotel & Apartments igazgatója. Elődje Páldi Y. György a jövőben tiszteletbeli elnökként dolgozik a szekcióban.

 

{module 221}

A Hilton Budapest WestEnd új értékesítési igazgatója Varga Dorottya.

***

Megválik a Hotel Karos Spa értékesítési igazgatói posztjától Budavári Zoltán, utódja március 1-jétől Horváth Éva. Ugyancsak ettől az időponttól az értékesítés munkáját segíti Salamon Ágnes, aki Hévízről érkezett.

***

A Magyar Turizmus Zrt. eddigi hollandiai képviselője Dedák Angéla 7 évi külszolgálat után hazatért Magyarországra. Munkáját a Likefest Park Pusztaottlakán turisztikai vezetőjeként folytatja.

***

A karcagi Nimród Bioszálloda és Bioétterem új igazgatója Varga Zsolt.

***

Megvált az MT Zrt. Kongresszus Igazgatóságától Kiss Dóra, aki 13 évet töltött a cégnél. Új munkahelye a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketing osztálya. 

***

A Hertelendy Kastély szálló új vezetői a Svájcból érkezett Ermano Bassi és a magyar származású Marta Kekesi. A szálloda eddigi igazgatója Gyenesei István a jövőben resident managerként dolgozik.
Rövidesen változás történik a konyhai vezetésben is, mivel Stefan Gebhardt az eddigi konyhafőnök április 1-jétől visszatér Németországba.

{module 221}