Személyi hírek 2012.07.05.

GSZT szakújság

GSZT szakújság A Budapest Főváros Önkormányzata tulajdonában álló BTDM Nonprofit Kft. ügyvezetőjének munkaviszonyát a főpolgármester rendes felmondással megszűntette. Molnár Józsefet a mai nappal mentesíti a további munkavégzéséi kötelezettsége alól, felmondási idejének időszakára.

2012. június 27. napjától a Társaság Budapesti Fesztiválközpont Nonprofit Kft-vel és a Studio Metropolitana Nonprofit Kft-vel történő egyesüléséig, a változás cégbírósági bejegyzéséig tartó határozott időre, a Társaság ügyvezetői teendőinek ellátásával Vitézy Anna Zsófiát bízza meg.

{module 221}

Bódis Gábor aki a BTDM-nél a kommunikációs és marketing igazgatói posztot töltötte be, megvált a BTDM-től.

***

A Corinthia Hotel Budapest új szervezeti formájában létrehozott Director of Local Sales pozíciót Timku Szabolcs tölti be.

***

Bácsi József, a budapesti turisztikai információs irodák vezetője új kihívások elé néz, és júniustól elhagyta budapesti munkahelye kötelékeit.
A BTDM (korábban BTH) dolgozója 13 éve (kisebb megszakítással) erősítette a turista-információs hálózatot, előbb informátorként, később értékesítési vezetőként, majd az információs irodák vezetőjeként.

Bácsi József helyét a Sütő utcai iroda vezetője, Renner Szilvia veszi át.

***

A MUISZ nyári közgyűlésén adták át az Év ifjú utazási irodása-díjat, mellyel a 35 év alatti fiatal szakemberek teljesítményét ismerik el. A kitüntető címet ezúttal Heksch Rita, a VIP Üzleti és Incentive Utazások Irodája (VIP Travel) munkatársa kapta.

***

Fejleszti képviseleti tevékenységét a Globair. Új munkatársként a Jet2.com mellett Kovács Julianna végzi az Aerosvit magyarországi sales és marketing feladatait.

***

A Cseh Idegenforgalmi Hivatal döntése alapján július 1-jétől megszűnik Magyarországon a cseh képviselet és vezetőjét Léderer Bettyt felmentették munkaköréből.

Léderer Betty továbbra is, más formában, de a cseh idegenforgalmat szeretné képviselni.

***

A Continental Hotel Budapest új Front Office Managere Pavletits Péter, aki eddig a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa-ban dolgozott.

{module 221}