Személyi hírek 2012.07.20.

GSZT szakújság személyi hírekJúlius 1-től Dr. Puczkó László váltja a Turizmus és Vendéglátás Intézet, valamint a Turizmus-vendéglátás BA és a Turizmus-menedzsment MA szakok élén Dr. José Luis Martínez PhD. Dr. Martínez nyugdíjba vonul, de a BKF UNESCO Tanszék vezetőjeként továbbra is részt vesz a szakmai munkában.

{module 221}

Öt évi budapesti tartózkodás után megválik az InterContinental szálló igazgatói posztjától Mathieu van Alphen, aki a jövőben a moszkvai InterContinental Tverskaya vezetője lesz.

***

A Ramada Plaza Budapest Hotel új értékesítési igazgatója Hidasiné Nemeskéri Szilvia.

***

A sárvári Spirit Hotel Thermal Spa szállodából érkezett a Boscolo Budapest marketing és PR manager pozíciójába Móricz Szilvia.

***

Váratlanul érkezett a hír, rövid betegség után 65 éves korában elhunyt Singer András a Fülemüle étterem tulajdonosa.

Talán kevesen tudták róla, hogy kiváló billentyűsként az Anonymus zenekar vezetője is volt. Két hónapja még játszott, sok százan táncoltak zenéjükre.

Hihetetlen, két hónap és most Andrástól búcsúzunk.

Legendás személy volt, az utolsó negyven év meghatározó személyisége a szállodaiparban és a magyar vendéglátásban.

Iskolát teremtett abban, hogy hogyan működhet együtt a zsidó és a magyar konyha egy budapesti józsefvárosi étteremben, a legendás Fülemülében.

Politikusok, művészek, üzletemberek fordultak meg az üzletben. Étterme Budapest gasztronómiai nevezetessége volt

***

Életének 80. évében elhunyt Borsos Lajos idegenvezető, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara idegenvezetői szakmai osztályának vezetője.

{module 221}