Személyi hírek 2012.10.20.

GSZT Személyi HírekIsmét Kovács Orsolya Gyöngyvér a bécsi Spanyol Idegenforgalmi Hivatal magyarországi képviselője. A szakember fél éves norvégiai tapasztalatszerzés után újra a magyar piacon látja el Spanyolország teljes körű turisztikai képviseletét. Színes szakmai és nagyközönségi programokkal, valamint a turisztikai partnerekkel való szoros együttműködéssel kívánja hazánkban tovább erősíteni a mediterrán ország turisztikai jelenlétét. Elérhetőségei: +36-30/901-2909, kogyongy@gmail.com.

{module 221}

Elhagyva a C-Travel.hu-t az indulhatunk.hu-nál folytatja munkáját Németh Erika.

***

Az anyai örömök elé néző Hauk Petra a Four Seasons Hotel Gresham Palace leisure managere munkáját Drew Clarke a szálloda értékesítési igazgatója veszi át.

***

A Globair Hungary Kft. magyarországi irodájának új operatív irányítója Szűcs Balázs, aki a közelmúltban a Magyar Turizmus Zrt.-nél töltött be vezető pozíciókat. Elődje Diósi Andrea volt.

***

Bódis Gábor, a Budapesti Turisztikai Hivatal, később BTSZK, majd BTDM Nonprofit Kft. volt marketing és kommunikációs divizióvezetője, városarculati és márkázási szakember 2012. október 15-től a Budapesti Közlekedési Központ Utastájékoztatási Menedzsment Vezetőjeként folytatja munkáját.

A külföldiek felé irányuló utastájékoztatás is része a munkának, amely új kiadványokat, térképeket, még pontosabb és  érthetőbb információátadást jelent majd a jövőben. A szakember nagymértékben kíván támaszkodni a kreatív szakma vizuális eszközrendszerére éppúgy, mint az utastájékoztatás-szervezés már bejáratott mérnöki alapjaira. Bódis Gábor privát elérhetőségei változatlanok, a hivatalos elérhetőségeket a BKK hamarosan közreadja.

***

Elbúcsúzott az ENIT- Olasz Nemzeti Turisztikai Hivatal magyarországi képviseletétől Demjén Anita. Utódja Málik Katalin, aki ezt megelőzően már a hivatalnál dolgozott.

***

Az Európa Hajó és a Vén Hajó Étterem közös konyhafőnöke Tanács Attila mesterszakács.

***

A Corinthia Hotel Budapest-nél jelentős személyi változások történtek. Farkas Tamás az eddigi éttermi igazgató  a szudáni Corinthiában folytatja munkáját. Utódja Mario Magalhaes.

Az új pénzügyi igazgató Heller Adrienn.

{module 221}