Személyi hírek 2012.12.05.

GSZT szakújság

GSZT szakújságMohai Györgyöt, aki korábban a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója volt, a Danubius csütörtöki rendkívüli közgyűlésén beválasztották a társaság felügyelőbizottságába, majd a testület aznapi ülésén elnökévé választotta.

A tisztújításra azért volt szükség, mert az fb korábbi elnöke, Antalpéter Tibor nemrég elhunyt.

{module 221}

Új közös értékesítési struktúrát alakított ki a ráckevei Kék Duna Wellness Hotel és a noszvaji Oxigén Hotel és Zen SPA szálloda. A két ház értékesítési igazgatója Sárvári Krisztina.

***

A Danubius Hotels, illetve a Hungaria-Arena klaszter közleménye szerint „ november 26-tól Springer Ildikó, a budapesti központi szobafoglalás eddigi vezetője látja el a Danubius vállalatcsoport szintű elektronikus disztribúciós feladatait.

Gabura Emőke korábbi kilépésével Springer Ildikóhoz tartozik az integrált „channel manager” eszköz felügyelete és működtetése is.

Ezzel egyidejűleg Bánhegyi Balázs, a Hungaria-Arena klaszter jelenlegi revenue managere, a budapesti központi szobafoglalás vezetőjeként és revenue managereként folytatja pályafutását.

Bánhegyi Balázs Revenue Manager pozícióját a Best Western Hungaria és Danubius Hotel Arena szállodákban Koltai Andrea veszi át.

***

Dr. Czeglédi József, a Pannon Egyetem Turizmus Tanszékének egyetemi docense november 1-jétől nyugdíjba vonult. Ebből az alkalomból Balog Zoltán az emberi erőforrások minisztere a Pedagógus Szolgálati Emlékérem miniszteri kitűntetést adományozta Czeglédi Józsefnek, a Pannon Egyetem Turizmus Tanszéke egyik alapító tagjának, aki elsőként szerzett Magyarországon tudományos fokozatot idegenforgalmi témából.

***

Szednicsek János a Radisson Blu Béke Hotel Marketing és Értékesítési igazgatója az év végével nyugdíjba vonul.

***

Katz Pétert, a Danubius Health Spa Resort Bük  és Sárvár igazgatóját választották az Év Szállodásává  Egerben, szoros versenyben a többi négy jelölttel (Hentz Róbert, Dr. Hevessy Gábor, dr. Lukács Ferenc).

***

Kaufman Erika értékesítési vezető 12 év után távozott a Hotel Club Tihanyból.

***

Rakács Anett, aki eddig a Vörösmarty téri Budapesti Karácsonyi Vásárt szervezte november 1-jével megvált a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központtól.

{module 221}