Személyi hírek 2013.01.20.

GSZT szakújság

Megvált a Weco Traveltől Földi Katalin, aki több mint 13 évet töltött el a cégnél és elődjénél. Távozására munkakörének megszűnése miatt került sor.

GSZT szakújság

A Skal Klub elnökeként is ismert Páldi Y. György megvált a siófoki Silver Beach Retro Ezüstpart Hoteltől és a jövőben a debreceni repülőtér executive tanácsadójaként sales, marketing és PR területeken tevékenykedik.

***

Continental Hotel Budapest****superior eddigi revenue managere Kühtreiber Ádám a jövőben külföldön folytatja pályafutását.

***

Január 1-jétől személyi változások történtek az egri Park-klub.hu csoporton belül, melynek eredményeként egyes egységek értékesítési és marketingfeladatait egy-egy személy látja majd el. A Hotel Eger***&Park**** értékesítési vezetését Dusek Mónika veszi át.

A Park-klub.hu csoport saját szervezésű rendezvényeit Minárovics Ágnes veszi kézbe, Muhel Ágnes a Thermal Park Egerszalók**** szálloda értékesítési és marketingfeladatait veszi át. Ősszel csatlakozott a Park-Klub.hu csoporthoz a Mátyus Udvarház és Egedhegyi Lipicai Lovastanya, ahol éttermi szolgáltatás, családias panzió, ifjúsági szálláshely, hatalmas játszótér, lovas múzeum és teljeskörű lovas szolgáltatás várja a vendégeket. A Mátyus Udvarház vezetői feladatait Kovács Szabolcs látja el.

***

Igazgatóváltás a Hotel Corvus Aquában

Elbúcsúzott az Orosháza-Gyopársfürdőn lévő Hotel Corvus Aqua igazgatói beosztásától Bagdiné Fodor Erika. Utódja Dér Edit lett.