Személyi hírek 2013.03.20.

GSZT szakújság

Megvált a Boscolo Budapest marketing menedzseri posztjától Móricz Szilvia – aki ebben az évben az egészségturizmus manager díjat kapta a február 1-jei Turizmus Gálán –, a jövőben a Ramada Resort Aquaworld Budapest director of sales & marketing pozíciót tölti be.

GSZT szakújság

A neves szakember Földi Katalin, aki ez év januárjában megvált a Weco/Chemol Traveltől március 1-je óta a Neckermann humán erőforrás koordinátora.

***

A TdM Utazási Iroda új munkatársai Novák Andrea, aki az olaszországi piaccal foglalkozik, valamint Pásztor Judit, aki elsősorban a cég kínálatában egyre nagyobb szerepet kapó egzotikus utak specialistája. Az értékesítési részleg új munkatársa Posza Krisztina.

***

Magyar szállodás szakemberek a szlovákiai Hotel Amadé Chateau élén

A szlovákiai Hotel Amadé Chateau szaktanácsadója lett Glaser Gyula a Magyar Kastélyszállodák Szövetségének alelnöke.

***

A budapesti Hajós utcában található Imázs japán és thai étterem értékesítési és rendezvényszervező munkatársa lett Rácz József, aki a Vouge Étteremhajóról érkezett ide.

***

Megvált a Hotel Magyar Király szálloda igazgatói posztjától Márton Gábor, utódja Molnár Albert, aki egyben a szálloda tulajdonosa is.

***

Márciustól a Premium Incoming Budapest (STH Special Tours Hungary) csapatát erősíti project manageri minőségben Szégner Zsuzsa.

***

A NagyUtazás.hu beutaztató csapatához igazolt át Dávid Eszter, aki elsősorban a portugál és dél-amerikai beutaztatással foglalkozik.