Személyi hírek 2013.09.20.

GSZT személyi hírek

Hat év után távozik a Sixt Magyarország  értékesítési és marketingvezetői pozíciójából Magyar Nikoletta, és a Mercedes-Benz Hungáriánál folytatja pályafutását.

Munkáját Dankai Krisztina Travel Trade Manager veszi át.

GSZT személyi hírek

Kalovits Gábor személyében új ügyvezető igazgatóval folytatja a terjeszkedést az online piacon a Kupon Világ.

***

Bujtás Sándor megvált az Oxygen Medical Kft.-től, ahol eddig a beutazó fogászati turizmus fejlesztéséért volt felelős.

***

Távozik a Big Bus Tours éléről Frazer Povall, aki 2012. március 31-i megalakulása óta irányította a cégcsoport budapesti egységét.

Pozícióját szeptember 2-ától Bóna Ákos, a cég korábbi stratégiai tanácsadója veszi át, aki bécsi ügyvezető, Benoit Barraud koordinációja mentén irányítja vállalatot.

***

A belvárosi 4 csillagos Hotel Bristol üzemeltetését a The Three Corners Hotels vette át 2013 augusztus 1-jétől. A szálloda igazgatói feladatait Galla Gergő vette át, a szálloda csapatában más változás nem történt.

***

Rafael Alonso az IBEROSTAR első budapesti városi szállodájának az új igazgatója. A fiatal szakember Kate Davies-t követi a vezetői pozícióban.

***

Tamás László lett a Sólyom Airways értékesítési igazgatója, míg Gereczi Tamás marketing és termékfejlesztési vezetőként csatlakozott az új magyar légitársasághoz.

A két szakember a Qatar Airways hazai képviseletről  érkezett. Tamás László, a képviselet vezetője korábban a Lufthansa, a Wizz Air és a Ryanair kötelékében dolgozott, míg Gereczi Tamás tapasztalatait a Lufthansa Central Europe-nál és a Vistánál szerezte.

***

Szeptember 16-tól Csákvári Dóra senior project manager beosztásban, Daróczi Csenge pedig project assistant beosztásban erősíti Microcosmos Utazási Iroda csapatát.

***

Sinai-Hajnal Edit befejezte tevékenységét a Gyulai Várfürdő Kft-nél. A jövőben Gyula Város Önkormányzata városmarketing és nemzetközi kapcsolatok referenseként folytatja munkáját.