Személyi hírek 2014.02.05.

GSZT szakújság

A Büki Gyógyfürdő Zrt. tavaly év végén tartotta rendkívüli közgyűlését, ahol arról született döntés, hogy dr. Németh István közös megegyezéssel 2014. május 31-ig látja el a vezérigazgatói feladatokat.

GSZT szakújság

A Magyar Állam tulajdonosi jogait gyakorló Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. új tagokat delegált az igazgatóságba és a felügyelő bizottságba. Az igazgatóság két új, az MNV Zrt. által delegált tagja Marjay Gyula és Pál Ákos Bertalan, elnöke dr. Ruszinkó Ádám. A felügyelő bizottság három új, az MNV Zrt. által delegált tagja Tóth László, Demkó István és dr. Gazsi Eszter, elnöke változatlanul Pócza Csaba. A két testület Bük Város Önkormányzata által delegált tagjai változatlanok.

***

Január elején Aggházy Kinga sales manager távozott a Spoon hajó értékesítési csapatától.

***

2014. januárjától a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda új tulajdonosa és üzemeltetője a Sanlas Holding Gmbh. osztrák székhelyű cég. Derry Márta, az eddigi tulajdonos-ügyvezető távozik a háztól.

A szálloda front office és sales managere továbbra is Gulyás Eszter.

***

Nyugdíjba vonult Révész Edit, aki 24 éven át szolgálta a magyar turizmus államigazgatási, illetve marketing szervezetét. Az MT Zrt. turisztikai vezérigazgatóságának titkárságvezetői feladatait Kobulej Angéla veszi át.

***

Ország András lett a Continental Hotel Budapest ****Superior MICE Sales Managere.

***

A tavalyi év végétől Szalontai Bence erősíti a Kompas beutaztató csapatát. Többek között olyan partnerekért felelős, mint a Neckermann, a Jet2holidays vagy a Prontotour.

Elődje, Cserpák Nelli marad az iroda berkein belül, de új kihívásokat keresve a jövőben kiutaztatással is foglalkozik.