Utazók milliói szerint a Spirit Hotel az év legjobb vidéki szállodája Magyarországon

A világ legnagyobb utazási oldala, a TripAdvisor turisták millióinak értékelései alapján idén is rangsorba állította a magyarországi szállodákat és odaítélte a „2014 Travellers’ Choice” kitüntetéseket. A sárvári Spirit Hotel összesített és luxus kategóriákban is kiérdemelte az elismerést, a vidéki hotelek közül mindkét kategóriában az első helyen végezve. A luxushotelek országos összesítésében is az előkelő 5. helyezést érte el a sárvári szálloda.

Utazók milliói szerint a Spirit Hotel az év legjobb vidéki szállodája Magyarországon

Utazók millióinak értékelései alapján az ötcsillagos Spirit Hotelt két „2014 Travellers’ Choice” kitüntetéssel is jutalmazta a TripAdvisor, a világ legjelentősebb utazási oldala. A sárvári hotel a magyar szállodák összesített top 25-ös listájában valamint a luxushotelek top 10-es listájában is a legelső helyet szerezte meg a vidéki hotelek közül. A luxushoteleket összesítő exkluzív listára egyedüli nem budapesti szállodaként került fel.

A világ egyik legmeghatározóbb turisztikai információs és véleményformáló portálja több millió utazó 2013-as értékelései alapján állította fel az egyes kategóriák rangsorát. Az eredmények hitelességét a TripAdvisor a személyes, valódi tapasztalatoknak köszönheti, hiszen nem csupán egy információs oldal, hanem interaktív közösségi szállásértékelő felület is. „A Travellers’ Choice kitüntetések különösen közel állnak a szívünkhöz, hiszen a vendégek véleményét és elégedettségét tükrözik. Ezek a pozitív visszajelzések megerősítenek bennünket abban, hogy jó úton haladunk. Továbbra is a fejlődésre koncentrálunk, a »Spa renaissance« jegyében jelenleg is olyan testreszabott, integrált gyógyszállodai szolgáltatásrendszeren dolgozunk, mely a szállodaipar területén egyedülálló” – vázolta fel terveiket Lamperth Judit, a Spirit Hotel vezérigazgatója.

2014 Travellers’ Choice – TOP 10 Luxus Hotel Magyarország

  1. Four Seasons Hotel Gresham Palace – Budapest
  2. Ibserostar Grand Hotel Budapest – Budapest
  3. Corinthia Hotel Budapest – Budapest
  4. Kempinski Hotel Corvinus Budapest – Budapest
  5. Spirit Hotel Thermal Spa – Sárvár
  6. Le Meridien Budapest – Budapest
  7. Buddha Bar Hotel Budapest Klotild Palace – Budapest
  8. Boscolo Budapest, Autograph Collection – Budapest
  9. Hilton Budapest – Castle District – Budapest
  10. K+K Hotel Opera – Budapest

Forrás: TripAdvisor

Spirit Hotel Thermal Spa *****

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior 2008. márciusi nyitása óta a hazai szállodaipar egyik zászlóshajója. A több hazai és nemzetközi díjat is elnyert szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában található Sárváron, pár perces sétára a városközponttól. 271 szobával rendelkezik, szolgáltatásai gerincét a 10 ezer négyzetméter alapterületű „Oázis” fürdő- és wellness részleg adja, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik. A Spirit Hotel saját termálkúttal, „Spirit gyógyvízzel” rendelkezik, mely minden termálvizes medencében megtalálható. A Spirit Hotelt a Gault & Millau kalauz 2014-ben a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta.