Tamara Vallois a Wizz Air kommunikációs vezetője

Tamara Vallois a Wizz Air kommunikációs vezetője

A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy a mai naptól Tamara Vallois-t nevezi ki kommunikációs vezetőnek. Vallois a vállalat budapesti irodájában dolgozik majd és Owain Jones vállalati kapcsolatokért felelős igazgatónak fog jelenteni.

Tamara Vallois a Wizz Air kommunikációs vezetője

„Tamara az elmúlt három évet a Wizz Air kommunikációs csapatában töltötte, és nagyon örülünk, hogy személyében cégen belülről tölthetjük be ezt a pozíciót” – mondta Jones. „A külső és belső kommunikáció vezetőjeként olyan kommunikációs csapatot irányít majd és gazdagít az FMCG és autóipari szektorban szerzett széleskörű tapasztalatával, amely iparágunkban már most is kiváló hírnévnek örvend.”

Tamara Vallois (32) 2013-ban vállalati kommunikációs menedzserként csatlakozott a Wizz Airhez. Ezt megelőzően a Colgate-Palmolive-nél, a General Motors-nál és az Agoda.com-nál dolgozott kommunikáció és marketing területen. Új pozíciójában Doug Olivert váltja, aki 2015-ben átmeneti megbízatás keretében csatlakozott a WIZZ-hez, most pedig visszatér az Egyesült Államokba.