Díjat nyert a Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Díjat nyert a Danubius Health Spa Resort Margitsziget

A Danubius Health Spa Resort Margitsziget szálloda elnyerte az IMTJ Medical Travel Awards 2016 „Év gyógyturisztikai szolgáltatója” nemzetközi díjat. Ezt a kiemelkedő nemzetközi díjat a szálloda azon erőfeszítéseiért kapta, amelyekkel hozzájárult ahhoz, hogy minél több nemzetközi gyógyvendég válassza Budapestet.

Díjat nyert a Danubius Health Spa Resort Margitsziget

Az International Medical Travel Journal Medical Travel Awards 2016 (http://awards.imtj.com) nagyszabású éves díjátadó ünnepségén a Danubius Hotels Group Brand Managere, Mike Wallace, képviselte a szállodát.

A díjátadóra május 24-én került sor Madridban az IMTJ Medical Travel éves konferenciájának keretében, melyen a gyógyutaztatás és gyógyturisztikai szektor legelismertebb szakértői és szolgáltatói vettek részt. A díjátadót a Madridi Turisztikai Szövetség és a Spaincares támogatta.

A DHSR Margitsziget az innováció és a gyógyvendégek magas szintű ellátásának elismeréseként kapta meg a díjat – számos hasonló szolgáltatót a világ minden tájáról maga mögé utasítva.

A zsűri elnöke és az IMTJ ügyvezető szerkesztője, Keith Pollard szerint a díjjal az iparág legjobb szolgáltatóit ünnepelik, valamint szeretnék bátorítani a többieket, hogy ők is csatlakozzanak ehhez a körhöz.