Új igazgató a Spirit Hotel élén

Kaisinger András

2015-től az évtizedes szállodai menedzsmentben szerzett tapasztalattal rendelkező Kaisinger Andrást nevezték ki az ötcsillagos sárvári Spirit Hotel igazgatójává.

Kaisinger András

A szakember korábban több hazai és külföldi hotelben bizonyított és kiemelt céljának tekinti, hogy tovább emelje a többszörös díjnyertes Spirit Hotel szolgáltatásainak nemzetközi színvonalát és fejlessze a szálloda személyre szabott egészségprogramját.

Januártól az évtizedes szállodai menedzsmentben szerzett tapasztalattal rendelkező Kaisinger András vezeti az ötcsillagos Spirit Hotelt. A sárvári luxushotel igazgatójának választott szakember széleskörű szaktudását a szállodaipar több területén szerezte. Eddigi pályafutása során vezetőként dolgozott többek között az üzemeltetés, az értékesítés-marketing területein, és szállodaigazgatói karrierje is több évre nyúlik vissza. Az utóbbi években hazai szállodákban megszerzett tapasztalatait legutóbb nemzetközi terepen, Bécsben kamatoztatta.

Kaisinger András legfontosabb feladatának azt tartja, hogy a többszörös díjnyertes Spirit továbbra is nemzetközi színvonalú szolgáltatásokat nyújtson és folytatódjanak a korábban elkezdett fejlesztések is. „Izgatottan vágok bele az új kihívásokba, hiszen egy igazán erős és nemzetközi szinten is profi csapattal dolgozhatok együtt. Jelenleg elsődleges terveim közt szerepel a szálloda komplex, személyre szabott egészségprogramjának további fejlesztése” – árulta el Kaisinger András, a Spirit Hotel új igazgatója.

Kaisinger András szakmai tudására több nyugat-magyarországi szállodában tett szert. Vezetői tapasztalatát a Danubius Hotels Group sárvári, bükfürdői, győri és soproni szállodáinál szerezte, majd a Corso Hotel Pécs, a Dráva Hotel Thermal Resort Harkány és a Greenfield Hotel Golf & Spa Bük vezetői feladatait látta el. A szakember a sárvári hotel igazgatói posztjára a La Prima Fashion Hotel Vienna igazgatói pozíciójából érkezett.

www.spirithotel.hu
www.facebook.com/spirithotel