Új igazgatók három Accor-szállodánál

Új igazgatók három Accor-szállodánál - gszt személyi hírek

Egy-egy Mercure, Novotel és ibis hotelbe nevezett ki új igazgatókat az Accor

A Mercure Budapest City Center hotel igazgatója májustól Kovács Róbert lesz. A szakember szakmai pályafutását 2001-ben kezdte az Accornál. 2008-tól a Hotel Wien igazgatója volt, majd 2009-ben visszatért az Accorhoz. A Novotel Budapest Congressben betöltött menedzserpozíciók után 2015-től a Novotel Székesfehérvárt, majd 2018-tól a budapesti Novotel Budapest Danube szállodát vezette. 2021 augusztusa óta a Novotel Budapest Danube és az ibis Budapest Heroes Square klaszter szállodaigazgatója. Kovács Róbert jelenlegi megbízatása mellett az ibis Budapest Heroes Square hotelnek is igazgatója marad.

A Novotel Budapest Danube új igazgatója Pintér Tamás. A szakember több mint húszéves tapasztalattal rendelkezik a szállodaiparban. 2003 februárjától nyolc éven keresztül különböző pozíciókban dolgozott a Hotel Tavernában (a Mercure Budapest City Center elődjében), a Mercure Budapest Metropolban (a mai ibis Styles Budapest Center) a Mercure Budapest Budában (ma ibis & Mercure Budapest Castle Hill), majd ismét a Mercure Budapest City Centerben – itt 2019-től szállodaigazgató-helyettesként. 2021 áprilisától vezette az ibis Budapest Citysouth szállodát, ahol csapatával sikeresen újította meg a vendégkört és menedzselte a hotel részleges felújítását.

Az ibis Budapest Citysouth hotel vezetését Óváry Márton veszi át. A szakember pályafutását 2001-ben kezdte meg a Mercure Budapest Buda (mai ibis & Mercure Budapest Castle Hill) szállodában, és az itt eltöltött kilenc év során magabiztosan lépkedett előre a ranglétrán. 2010-ben a Mercure Budapest Korona Hotel csapatához csatlakozott front office managerként, majd 2015-től rooms division managerré nevezték ki. Hét év után, 2017 májusában visszatért az ibis & Mercure Budapest Castle Hill hotelbe, immár mint szállodaigazgató-helyettes. Kulcsszerepet játszott a kombóhotel felújításának és piaci újrapozicionálásának menedzselésében.

A fotón balról jobbra Kovács Gergely, Óváry Márton és Pintér Tamás – Accor.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .