350 ezer vendég, 50 díj: 10 éves a Spirit Hotel

Sárvár.

Jubileumi, 10. születésnapját ünnepli a hazai szállodaipar meghatározó tagja, az ötcsillag superior besorolású sárvári Spirit Hotel. Megnyitása óta összesen 350 ezer hazai és külföldi vendég élvezte a különleges adottságokkal rendelkező luxusszálloda szolgáltatásait, és ez idő alatt a hotel nem kevesebb, mint 50 díjat nyert különböző versenyeken. A Spirit a jövőben újabb fejlesztésekkel még tovább kívánja erősíteni pozícióját a hazai piacon.

Idén ünnepli 10. születésnapját a Spirit Hotel, amely az egyik legismertebb hazai ötcsillagos szálloda. Müller-Pápai Zsuzsanna, a szálloda stratégiai igazgatója az évforduló kapcsán elmondta, büszkék arra, hogy a Spirit ma megkérdőjelezhetetlenül erős márkanév a sokszereplős hazai piacon, és a hotel neve a vendégek számára egyet jelent a minőségi, kompromisszummentes kikapcsolódással. A 271 szobás szálloda 10 ezer négyzetméteres wellness és fürdőrészlege 22 medencével és pezsgőfürdővel szolgálja a vendégek kényelmét. A hotel saját kútjából táplálkozó, gyógyminősítéssel rendelkező forrást 46 fokos termálvíz táplálja, a vendégeket állapotfelmérésekkel, személyre szabott tanácsokkal látják el a szálloda orvosai. Beauty részlegén biokozmetikumokkal történő szépségkezelésekre van lehetőség, konyháját díjnyertes séfek irányítják.

A Spirit elmúlt tíz éve alatt összesen 350 ezer vendég fordult meg a házban, 400 ezer pohár pezsgő fogyott, és majdnem 1 millió vacsora készült el az egy évtized alatt. A hotel megnyitása óta több mint 50 rangos hazai és nemzetközi díjat nyert el. Különlegesség, hogy már nem sokkal megnyitása után egyedüli magyar ötcsillagos szállodaként a European Health & Spa Award Best Destination Spa elismerésével tüntették ki.

A Spirit névhez méltó módon készülnek a szállodában a születésnap megünneplésére: különleges programokkal és 10 százalékos kedvezménnyel várják május 21 – június 21. között a vendégeket. A születésnapi programok időtartama négy hétvégét ölel fel, minden héten különböző témákhoz, így a gasztronómiához, spa-wellness élményekhez, az egészség és sport témaköréhez igazodva. A gasztró hétvégén Bernáth József sztárséf vacsoráját kóstolhatják meg a vendégek, sok más prémium ínyencség mellett. A sportnapon ismert fitneszedzők motiválják az aktív mozgás szerelmeseit, az egészséghétvégén pedig a mySPIRIT Egészségprogram kipróbálására nyílik lehetőség. A spa wellness hétvégén smink- és stílus tanácsadást kapnak a vendégek, valamint megismerkedhetnek a Spirit kezelési palettájával. Minden tematikához megfelelő gasztronómiai és zenei program is társul.

Az elmúlt 10 év legjobb chillout zenéi – a 10 éves Spirit Hoteltől

Tizedik születésnapja alkalmából a Spirit Hotel egyedi zenei válogatást is összeállított. A szakértők segítségével készült „Az elmúlt 10 év legjobb chillout zenéi – a 10 éves Spirit Hoteltől” Spotify playlisten szereplő számok hangulata a szálloda különleges nyugalmát, ellazuláshoz alkalmas, tágas tereit idézi. Ezeknek a zenéknek a hallgatásával még teljesebb lehet a Spirit-élmény.

Spirit Hotel Thermal Spa*****

A Spirit Hotel Thermal Spa*****superior 2008-as megnyitása óta a hazai szállodaipar egyik zászlóshajója. A több hazai és nemzetközi díjat is elnyert szálloda dús erdők és a festői hét tó közvetlen szomszédságában található Sárváron, pár perces sétára a városközponttól. 271 szobával rendelkezik, szolgáltatásai gerincét a 10 ezer négyzetméter alapterületű „Oázis” fürdő- és wellness részleg adja, melyhez egyedülálló gyógyászati és medical spa központ tartozik. 2010-ben a hazai szállodák közül elsőként, és egyedüli magyar ötcsillagos szállodaként a European Health & Spa Award Best Destination Spa elismerésével tüntették ki. 2014-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat és a Magyarország legjobb ötcsillagos konfenerciahotelének járó Aranynap-díjat is. A hotelt 2015-ben a Gault & Millau Kalauz a legjobb magyarországi wellness hotelnek választotta. A Spirit Hotel elnyerte a Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Award „Signum Virtutis” díjat is, mellyel bekerült a világ különleges prémium márkákat és szolgáltatásokat tömörítő elit klubjába.