Aranynap-díj 2015

Aranynap-díj 2015

2016-ban immáron tizenegyedik alkalommal adták át az Aranynap-díjat. Az idei gála helyszíne az ötcsillagos szállodai kategória nyertese, a Budapest Marriott Hotel volt.

Aranynap-díj 2015

A Day Holiday rendezvényszervező cég és partnerei, illetve a Turizmus Trend szaklap olvasói az elmúlt évben legkitartóbban, legeredményesebben dolgozó hazai konferencia és wellness szállodákat értékelték és jutalmazták. Ebben az évben hat kategóriában kaptak díjat a legjobb budapesti és vidéki konferencia és wellness szállodák. Minden évben bizalmat kap egy frissen nyílt szálloda is: a legígéretesebb 2015-ben megnyitott szálloda kategóriájában a díjat idén a Magyar Turizmus Zrt. képviseletében Glázer Tamás, a Magyar Turizmus Zrt. turisztikai vezérigazgató-helyettese adta át. Az Aranynap-díj együttműködő szakmai partnere a Magyar Turizmus Zrt.

A rendezvényszervező cég a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján, a Turizmus Trend és Turizmus Online olvasóinak szavazatai segítségével értékeli, és díjazza minden évben a legjobb szállodákat. A szállodák összehasonlítása szakmai szempontok alapján történik, a tárgyi feltételek mellett fontos kritérium a dolgozók rugalmassága, kedvessége, az egész éves kiegyensúlyozott és magas színvonalú teljesítmény.

2015. év legjobban teljesítő szállodái

  • Magyarország legjobb háromcsillagos konferencia szállodája 2015-ben a Hotel Margaréta, Balatonfüred
  • Magyarország legjobb négycsillagos budapesti konferencia szállodája 2015-ben a Novotel Budapest Danube
  • Magyarország legjobb négycsillagos vidéki konferencia szállodája 2015-ben a Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel, Mátraháza
  • Magyarország legjobb ötcsillagos konferencia szállodája 2015-ben a Budapest Marriott Hotel
  • Magyarország legígéretesebb 2015-ben megnyitott szállodája a Best Western Plus Lakeside Hotel, Székesfehérvár
  • Magyarország legjobb wellness szállodája 2015-ben a Hunguest Hotel Forrás****superior, Szeged

(A Day Holiday, a Turizmus Trend és a vendégek szavazatai alapján)

A gála résztvevői a Day Holiday új fejlesztéseit, weboldalait is megismerhették. Az újonnan elindult Konferenciakonline.hu oldal a 35 fő alatti rendezvényekhez nyújt segítséget online ajánlatkérő felületével, a Dayholiday.hu oldal szintén a korszellem elvárásainak megfelelő új dizájnnal, okos telefonra optimalizált formában született újjá. Hamarosan a wellness szállodákat, kiemelt ajánlatokat bemutató Wellnessonline.hu oldal is megújult formában várja majd látogatóit.