Az Év ifjú szállodása 2010

Március 1-ig lehet pályázni az Év ifjú szállodása címre

A Magyar Szállodaszövetség Dr. Menyhárt Lajos Alapítványa március 1-ig meghosszabbította a beadási határidejét az Év ifjú szállodása – Dr. Menyhárt Lajos díj elnyerésére kiírt pályázatnak.

A pályázat célja: a szakmában kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatal szakemberek elismerése, az alapítványi elismerést minden évben, maximum kettő, 35 év alatti személy kaphatja meg. Közülük az egyiknek Budapesten, a másiknak a fővároson kívül kell dolgoznia.

FELTÉTELEK: felsőfokú szakmai végzettség, két középfokú nyelvvizsga, kimagasló szakmai teljesítmény, pozitív attitűd, vendég- és minőségközpontú szemlélet, példamutató, etikus magatartás, kezdeményezőkészség, fogékonyság az újdonságokra, aktív részvétel új munkatársak betanításában, képzésében.

Kiválasztás és jelölés: szállodai vezetők (nem kizárólag szállodaigazgatók) és közvetlen felettesek javaslatára. A pályázathoz mellékelendő a szálloda igazgatójának indoklással ellátott véleményezése és három vezető és/vagy munkatárs támogató aláírása.

Elbírálás: A díjat a beérkezett pályázatok alapján a Magyar Szállodaszövetség Dr. Menyhárt Lajos Alapítványának kuratóriuma és a Szállodaszövetség elnöke ítéli oda, a beérkezési határidőt követően 15 napon belül.

A pályázatok beküldési határideje: 2010. március 1. (hétfő) – MEGHOSSZABBÍTVA!!!

DÍJÁTADÁS: A díj a fiatal szakemberek számára serleggel, díszoklevéllel és egy speciális továbbfejlődési és továbbképzési lehetőséggel jár. Az elismerés ünnepélyes átadására a Magyar Szállodaszövetség Közgyűlésén kerül sor.

A pályázatokat a Magyar Szállodaszövetség, 1123 Budapest, Jagelló út 1-3. címre kell postán elküldeni.