Díjazott a balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

Díjazott a balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

A 2014/2015-ös évben, Európai Uniós támogatás keretében megújult balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel fejlesztési beruházása, meghozta a várva várt sikereket.

Díjazott a balatonszárszói Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

A balatoni wellness szálloda 2016-ban először nyerte el a világ legnagyobb utazási oldala, a TripAdvisor® Kiválósági Tanúsítványát, mely a vendégek folyamatos dicséretének és elismerésének jelképét szimbolizálja az utóbbi egy évben.

A Széchenyi 2020. program keretében megvalósult beruházás elsődleges célja volt a hotel színvonalának emelése és ezzel együtt a vendégek elégedettségének növelése, melyeket a szálloda eredményesen teljesített az elmúlt időszakban.

Az utazók értékeléseinek többségénél kiemelkedő helyen szerepelt a szép, tiszta és családias környezet, valamint a személyzet kedvessége és szakértelme, melyekkel a Két Korona Hotel vendégei a szállodai szolgáltatások mellett további pozitív élményt kaptak pihenésük eltöltésekor.

 „A rangos elismerésért köszönettel tartozunk vendégeinknek, akik megtisztelve minket bizalmukkal, tovább vitték szállodánk jó hírét, valamint köszönjük a szálloda minden munkatársának, a vendégek magas szintű kiszolgálásában nyújtott aktív közreműködést. A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel a jövőben is azon dolgozik, hogy nagyszerű élményekben részesítse utazóit és hasonló eredményeket érjen el.” – mondta el Ifj. Bódi Zoltán, a szálloda egyik tulajdonosa.