Egy magyar üzleti hotel is a legjobbak között

A hotel.info üzleti ügyfelei utazási szokásait vizsgálta legújabb összegzésében és felállította a leggyakrabban foglalt európai üzleti szállodák rangsorát, amelyet a Turizmus Online ismertet.

 

{module 221}

A világszerte több mint 210 000 szállodával kapcsolatot fenntartó online szállodafoglalási oldal a 2- és 4-csillagos besorolású szegmensbe tartozó szállodákat vette figyelembe a vizsgálat során. A leggyakrabban foglalt európai üzleti szállodák rangsorában 8,9 pontos értékeléssel a portugáliai Hotel Melia Ria Aveiro szálloda szerezte meg az első helyet.

A szállodai vendégek különösen a svédasztalos reggeli nagy választékát és a jó ár-érték arányt dicsérték. Második helyen a svédországi Courtyard Stockholm Kungsholmen szálloda található. A magyarországi Airport-Hotel Budapest szálloda a nemzetközi rangsorban a 20. helyet érte el.

A hotel.info az európai üzleti szállodák összehasonlításához egy adott ország 2011-ben leggyakrabban foglalt szállodáit vette alapul. A besorolásba beolvasztotta az országos győztest az összesített értékelés alapján (lehetséges legmagasabb érték =10,0). Azonos értékelések esetén a besorolás a leadott értékelések száma alapján történt. A fenti értékelések a 2012. január 23- i állapotot tükrözik.

{module 221}