Great Rail Journeys Gold Award

Great Rail Journeys Gold Award2012.05.07-én a Great Rail Journeys Tour Directora, Duncan LORD ünnepélyes keretek között adta át az Arany díjat a Continental Hotel Budapest képviseletében Géher Zoltán szállodaigazgatónak, aki megköszönve a díjat kiemelte, hogy ez az elismerés különösen értékes a Szálloda életében, mert olyan vendégek szavazata alapján kapták, akiknek személyes tapasztalata és összehasonlítása van a magas színvonalú szállodák között.

{module 221}

647 egyéni utazó szavazata alapján 2011 legjobb szállodája – lengyel, orosz, cseh és magyar szállodákat megelőzve – a Continental Hotel Budapest. A széleskörű szolgáltatások és exkluzív szállások körében a legmagasabb elismerést kapta meg a szálloda az Arany díjat.

Egyesült Királyság egyik legnagyobb vasúti utazásokat szervező cége 230 egyéni vasúti túrát kínál, több mint 40 különböző országban. 30 éves tapasztalattal a hátuk mögött tudják, hogy mi kell a sikeres utazáshoz. Nemcsak a felejthetetlen élményt és kalandot, hanem a vendégek kényelemét és véleményét is szem előtt tartják.

{module 221}