Hotel Benczúr

Budapest belvárosában, a világörökség részét képező  Andrássy úttal párhuzamosan fekvő Benczúr utcában, könnyen megközelíthető helyen, mégis a város zajától elzárva, elegáns környezetben található a Benczúr Hotel, akár több száz főt befogadni képes szobakapacitással, többféle szobatípussal, kedvező árakon. A vendégek szívesen töltenek több napot a szállodában, hiszen a Városliget közelsége számos látnivalót és érdekességet tartogat.

Hotel Benczúr

A vendégek kényelmét szobaszerviz, széf, csomagmegőrző, saját parkoló, mosoda szolgálja, kikapcsolódását étterem, kávézó, internet sarok és hangulatos kerthelyiség biztosítja.

Hotel Benczúr

Konferenciák, céges partnertalálkozók, tréningek, árubemutatók, kiállítások és családi rendezvények kiváló  helyszíne a 8 különböző méretű különterem. A tágas Budapest teremben 230 fő fér el széksorosan, különböző méretű kistermek állnak rendelkezésre kisebb rendezvényekhez vagy akár szekcióteremként. A tágas hall pedig gyakran szolgál kiállítási helyszínként.  A légkondicionált, beépített hangosítási rendszerrel és díjmentes wifi-eléréssel rendelkező termek egy része teraszkapcsolatos.

Hotel Benczúr

A saját konyhával és jól felkészült, tapasztalt éttermi személyzettel rendelkező helyszínen svédasztalos vagy felszolgált menük közül választhatnak a vendégek. Négyféle kávészüneti bekészítést kérhetnek, de egyedi igényeknek megfelelő összeállításra is lehetőség van.

Érdeklődés esetén további információ:

Hotel Benczúr

www.hotelbenczur.hu
bankett@hotelbenczur.hu
Tel.: 479-5674

megosztás
előzőSikeres Utazás 2013
következőA
GSZT szakújság :: Gasztronómia : Szálloda : Turisztika