Jókedvvel és tánccal a járvány idején

Hotel Stáció Jerusalema Dance Challenge

A Hotel Stáció menedzsmentje és munkatársai csatlakoznak a „Jerusalema Challenge” kihíváshoz.

Éppen egy évvel ezelőtt kezdődött a járvány, amely szinte teljesen felszámolta a turizmus és vendéglátás iparágat. Ennek következményeként hotelünk is bezárta a rendezvény és fitnesz & wellness részlegét, a szállodában a kapacitáskihasználtság az ötödére esett vissza.

A járvány a Dél-Afrikai Köztársaságot sem kíméli, azonban innen indul útjára egy gospel zeneszám és a hozzá kapcsolódó tánc, amely az egész világon elterjedt és amely szövegével és dallamával örömet sugároz és felemeli a járványban elgyötört embereket. A zulu nyelven íródott szám szövegében a „Ments meg!” „Védj meg!” kérés hangzik el, miközben a béke városába (Jerusalema) vágyódik az énekes.

A világon milliónyian csatlakoztak már a táncos mozgalomhoz és teszik ezt nap mint nap százezrek, ápolónők, orvosok, tűzoltók, rendőrök, a turizmus iparág dolgozói és fel lehetne még sorolni valamennyi szakmát, felismerve azt, hogy sokkal jobb derűsen, optimizmussal harcolni a járvánnyal szemben.

Megtapasztalva azt, hogy a jelenlegi helyzet és a médiából áradó hírek mindenkit, így a mi munkatársainkat is nyomasztják, nagy örömmel csatlakoztunk ehhez a kihíváshoz, amely nekünk is új nézőpontot adott, vidámabban, energikusabban és reményteljesebben nézünk a jövőbe és alig várjuk már, hogy vége legyen a járványnak.

Ezúton szeretnénk mi is felhívni a figyelmet erre a mozgalomra és bátorítani mindenkit, hogy vegyen részt benne! A pandémiának még nincs vége, de pozitív hozzáállással hatékonyabban harcolhatunk ellene.

Végezetül a Stáció menedzsmentje és munkatársi közössége a járvány kirobbanásának egy éves évfordulóján szeretné kifejezni köszönetét az egészségügyi dolgozóknak és minden védekezésben résztvevőnek, akik ember feletti munkával küzdenek az emberi életekért. Mindazokért a kormányzati intézkedésekért, amelyek lehetővé tették, hogy még most is működhetünk és nem utolsó sorban a tulajdonosainknak, akik hajlandóak voltak a leállások közepette is megtartani a munkatársakat és finanszírozni a veszteséget.

A Hotel Stáció Jerusalema Challenge videója itt érhtő el.

Hotel Stáció

Vecsés, Széchenyi utca 20.
Szálloda honlap

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .