Kempinski és Liszt

Kempinski Hotel Corvinus Budapest a Liszt Év 2011 hivatalos szállodapartnere2011 a zseniális magyar zeneszerző, Liszt Ferenc éve, amelyben számtalan kulturális eseménnyel ünnepeljük születésének kétszázadik évfordulóját. A Hungarofesttel létrejött szerződés alapján a Kempinski Hotel Corvinus Budapest a Liszt Év 2011 hivatalos szállodapartnere. A hotel változatos módon emlékezik meg Liszt Ferenc születésének kétszázadik évfordulójáról.

{module 221}

A szálloda márciusban exkluzív, szalonkoncerttel egybekötött vacsorasorozatot indított a neves zongoraművész, Szilasi Alex közreműködésével. A Liszt Ferenc darabjait virtuóz módon előadó Szilasi, rövid színes történetekkel hozza közelebb a mai tisztelőkhöz Liszt emberi nagyságát és a kort, amelyben élt. 

Délutánonként Liszt Ötórai Tea kerül felszolgálásra a Lobby Lounge-ban, osztrák és magyar szendvicsekkel, desszertekkel, finom teákkal, valamint egy pohár pezsgővel. Közben a klasszikus duó a hallban Liszt műveit játssza. 

A Kempinski Corvinus cukrászai által megálmodott Liszt torta ugyancsak a Lobby Lounge-ban kóstolható meg, a különlegességet vendégeink akár magukkal is vihetik egy tetszetős fadobozban,  stílusos ajándékként.

{module 221}