Magyar Termék Nagydíjat kapott a Spirit Hotel

Magyarország egyik legrangosabb elismerésével, Magyar Termék Nagydíjjal jutalmazták a sárvári Spirit Hotelt. A díjat a zsűri egyhangú döntése alapján ítélték oda az ötcsillagos szállodának, amely nemrégiben a hazai elismerés mellett több rangos nemzetközi díjat is elnyert.

Spirit Hotel Thermal Spa

A szálloda a díjakat többek között széles szolgáltatáspalettájának, a folyamatos fejlesztéseknek és vendégszeretetének köszönheti.

A legmagasabb minőségű hazai termékeket és szolgáltatásokat díjazó Magyar Termék Nagydíjat kapott a sárvári Spirit Hotel. Az ötcsillagos szálloda a díjat a zsűri osztatlan véleménye alapján nyerte el turisztika kategóriában. A legtekintélyesebb hazai, nem szakmaspecifikus minőségtanúsító rendszer díjára a legkülönbözőbb területekről érkeztek jelentkezések. A tavalyi évben a 78 nyertes közül csupán 6 turizmushoz kapcsolódó vállalkozás nyerte el a díjat, így különösen nagy az értéke, ha egy szálloda kap ilyen elismerést.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a nemzetközi díjak mellett a legtekintélyesebb hazai elismerést, a Magyar Termék Nagydíjat is elnyertük. Jelenleg a szállodaipar területén egyedülálló, személyre szabott gyógyszállodai szolgáltatásrendszer fejlesztésén dolgozunk, ami reményeink szerint hasonlóan pozitív fogadtatásban részesül majd” – avatott be terveikbe Lamperth Judit, a Spirit Hotel vezérigazgatója. 

A legújabb fejlesztések sikerét mutatja, hogy a szálloda személyre szabott kozmetikai kezeléseihez használt mySPIRIT skincare luxus biokozmetikai termékcsalád szintén elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. A luxusszálloda medical spa részleggel is várja a vendégeket, ahol a személyre szabott egészségprogram keretein belül állapotfelmérést végeznek és a hagyományos balneológiai gyógyászatot a legmodernebb kezelésekkel egészítik ki.

A szállodának idén különösen gyümölcsöző éve van, hiszen az ünnepélyes díjátadón a hotel átvehette a TÜV Rheinland különdíját, a Medical Wellness tanúsítást is, valamint a rangos hazai elismerések mellett a közelmúltban több nemzetközi díjjal is gazdagodott. A HolidayCheck nemzetközi utazásértékelő oldal vendégvélemények alapján választotta a legjobb hotelek közé, s tüntette ki a Holiday Quality Selection 2014 díjjal. Nem sokkal ezután pedig World Travel Awards díjat nyert, Magyarország legjobb gyógyszállodája kategóriában.

Honlap: www.spirithotel.hu
Facebook: www.facebook.com/spirithotel