Megnyílt a Regnum Residence

megnyitott a 4 csillagos Hotel Regnum Residence2010. június 1-én az előzetes terveknek megfelelően megnyitott a 4 csillagos Hotel Regnum Residence, Buda üzleti negyedében, a Királyfürdő közvetlen szomszédságában, csupán néhány lépésre a Dunától. A szálloda 50, rendkívül tágas szobával várja vendégeit, akik közül az elsők már a nyitás napján megérkeznek. A 17 superior szoba minimálisan 30m2-es, de a 33 lakosztály mindegyike 40m2-nél nagyobb alapterületű. Az 5 szintes épület minden szobája LCD tv-vel, ingyenes internet csatlakozási lehetőséggel, kávé-, teabekészítéssel és feltöltött minibárral várja a vendégeket. A szálloda mélygarázsában 40 autó parkolása biztosított.

megnyitott a 4 csillagos Hotel Regnum ResidenceA földszinti drinkbár és annak terasza a szálloda lakóin kívül, a környékről is várja a lazítani, beszélgetni vágyókat, és lehetőség lesz a Foci VB meccseit is a két, nagyképernyős TV készülék előtt nézni, kellemes frissítők és barátok társaságában.

A Regnum Residence Hotel tulajdonosa egy magyar ingatlanfejlesztő cég, finanszírozója az MKB Bank, a szakmai felügyeletet a Tourconsult Kft. biztosítja.