Megújult a Danubius Health Spa Resort Aqua szálloda

Megújult a Danubius Health Spa Resort Aqua szálloda

A tavaly novemberben kezdődött felújítás II. üteme is lezárult, így a teljesen megújult lobbyt újra birtokba vehették a Danubius Health Spa Resort Aqua szálloda vendégei.

Megújult a Danubius Health Spa Resort Aqua szálloda

A közel 200 millió forintos beruházással megújultak a szálloda közösségi terei: Jankovics Gergő belsőépítész (Forma Zrt.) tervei alapján átépítésre került az új Quint bár, a hall vizes blokkja, a gyógyászat és liftelőtér burkolata, illetve egy új látványelemmel, egy fali installációs vízeséssel gazdagodott a szálloda.

A fogadótér újjáépítését megelőzően, a tavalyi év során a szállodai szobák egy részét is felújították. A modern stílusban újjászületett hatodik és hetedik emeleti szobák színvonalas, igényes berendezéssel várják a vendégeket.

Az All Inclusive ellátást nyújtó Danubius Health Spa Resort Aqua amellett, hogy gyógyszállóként működik, wellness- és családbarát szolgáltatásai is kiemelkedők: a Danubius Bubbles Club tagszállodájaként gyermekprogramokkal, animációval, gyermekbüfével, játszószobával és családi apartmannal csábítja a gyerekes családokat.

További információk: www.danubiushotels.hu/aqua