Bibione Express a repülőtértől a tengerig

Bibione Express a repülőtértől a tengerig

Speciális busz köti össze a velencei és terviso-i repülőtereket a venetói stranddal. Közvetlen szolgáltatás, amely 2016 nyarán kétszer annyi járattal várja.

Bibione Express a repülőtértől a tengerig

A Velencétől néhány kilométerre elterülő Bibione-t, Olaszország egyik első számú strandját 2016 nyarán még könnyebb elérni. Ahhoz, hogy a repülővel és vonaton érkező turistáknak még nagyobb kényelmet nyújthasson, a tengerparti helység úgy döntött, hogy rendelkezésre bocsátja a Bibione Express szolgáltatást, a repülőtéri – és vasútállomási – transzferbuszt, amely közvetlenül a tengerpartig közlekedik.

A 2015-ös, Atvo közlekedési céggel együttműködésben született kezdeményezés sikerén felbuzdulva, ebben az évben megdupláztuk a járatok számát és kiterjesztettük a szolgáltatás időtartamát. Ennek eredményeként május 14. és szeptember 11. között napi 14 busz várja. A Bibione Express másfél órás úton köti össze Bibione-t a velencei Marco Polo és a treviso-i Canova repterekkel, valamint a Velence Mestre állomás vasútállomásával. A jegyeket az Atvo jegypénztárakban, közvetlenül a buszon valamint az interneten vásárolhatja meg.

A szolgáltatás a Bibione-ba autó nélkül érkező turistákat szolgálja és tökéletesen illik a Bibione által támogatott „zöld” vakáció kezdeményezéshez – amely többek között kerékpárbérlést is kínál, hogy a buja természetben, nyolc kilométernyi hosszú strandon, a tenger levegőjét beszívva pedálozhasson, vagy az egészen Velencéig hajózható csatornákon keresztül csónak-kirándulásokat szervezzen. Aki Bibione-t választja a nyaraláshoz, az otthon hagyhatja a saját autóját, mert nem lesz rá szüksége sem a város eléréséhez, sem a környékbeli kirándulásokhoz.