Új célok a Hunguestnél

Az egyre nehezedő szállodai értékesítési helyzetben a Hunguest Hotels az előre menekülést választotta, nem áll le a fejlesztésekkel, sőt egyre inkább növelni kívánja a szolgáltatásait, szeretné valamennyi szállodáját négycsillagossá fejleszteni – mondta Szabó József értékesítési igazgató, azon a worksopon amelyet a meglévő és jövendő corporate partnereinek rendezett a közelmúltban.

A rekonstrukciós fejlesztési program eredményeképpen meglévő szállodáik fele már négycsillagos besorolású és a szobák felújítása mellett egyre több helyen építik ki a konferencialehetőségeket is, így a négycsillagos Hunguest Grandhotel Galya a közelmúltban 300 fős konferenciateremmel bővült.

Tavaly adták át a tapolcai négycsillagos Hunguest Hotel Pelion 500 fős üléstermét, amely az úgynevezett Fórum teremmel egybe nyitva akár 1000 fős rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

Bővítették a konferencia lehetőségeket a hajdúszoboszlói Hunguest Hotel Békében, a gyulai Hunguest Hotel Erkelben jelenleg is folyik az építkezés, amelyet az év végéig befejeznek és így egy 300 fős konferenciateremmel is bővülnek.

Sokat várnak a Szegeden teljesen át-, fel- és újjáépített Hunguest Hotel Forrástól, amely négy további szekcióteremmel bővült és ma már a szálloda is 196 szobával várja a vendégeket.

Átszervezték az értékesítési igazgatóságot, létrehozták a corporate sales manager posztot, amelynek vezetője Kercs András, fő feladata a kiemelt partnerekkel való kapcsolattartás és a számba vehető ügyfelek felkutatása.
Az évi 10 milliárd forint árbevételű Hunguest Hotels Zrt. újdonságai között említették, hogy egységes corporate szerződést dolgoznak ki és létrehozzák az Üzleti Kártyát, amely számos előnyt biztosít a corporate partnerek számára. Az előny forgalom utáni jóváírásba jelentkezik, amelyet akár a cég, vagy a cégnél dolgozó személyek is igénybe vehetnek.