Újabb magyar és nemzetközi elismeréseket kapott a Spirit Hotel

Újabb magyar és nemzetközi elismeréseket kapott a Spirit Hotel

Újabb két rangos elismerést kapott a sárvári Spirit Hotel. A Magyar Turizmus Minőségi Díjával és a TripAdvisor „2015 Travellers’ Choice” kitüntetésével bővült a szálloda elismeréseinek sora.

Újabb magyar és nemzetközi elismeréseket kapott a Spirit Hotel

A Magyar Turizmus Minőségi Díjat a szálloda január 27-én ünnepélyes díjátadó keretén belül vehette át. A közel egy évtizedes múltra visszatekintő, három évig érvényes díjat a Spirit Hotel már 2011-ben is elnyerte, és a folyamatosan magas színvonal elismeréseként idén ismét a díjazottak között szerepel. A díj jelentőségét fokozza, hogy 2007-ben a HOTREC (a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége) akkreditálta a programot, melynek köszönhetően a szálloda jogosult a „European Hospitality Quality” (EHQ) minősítési rendszer elismerését jelző ikonikus Q jel használatára is.

A magyar elismerés mellett a világ egyik legmeghatározóbb nemzetközi turisztikai információs és véleményformáló portálja, a TripAdvisor immár harmadik alkalommal díjazta a hotelt. Turisták millióinak véleménye alapján a Spirit Hotel is elnyerte a „2015 Travellers’ Choice” kitüntetést, amelyet az oldalon szereplő szállodáknak mindössze 1 százaléka kap meg. A TripAdvisor Top 25 magyarországi luxushotel kategóriájában a vidéki hotelek közül idén ismét a Spirit szerezte meg az első helyet.

„Büszkék vagyunk ezekre a díjakra, hiszen a vendégeink tapasztalatain és szakértők ajánlásán alapulnak. A Spirit Hotel csapata ebben az évben is azon dolgozik majd, hogy fenntartsuk a magas színvonalat, és továbbfejlesszük az egyénre szabott, prevenciós egészségmegőrző programunkat” – mondta el Kaisinger András, a Spirit Hotel igazgatója.

A két újdonsült díj mind a vendégek, mind pedig a szakma részéről is elismerés a szállodának. A TripAdvisor több millió utazó 2014-es értékelései alapján állította össze a rangsort, amely így valódi tapasztalatokon és vendégélményeken alapul. A Magyar Turizmus Minőségi Díj elnyerése hasonlóan nem független a vendégélményektől, hiszen az ellenőrzést végző szakemberek elsőként inkognitóban szállnak meg a szállodákban, és csak ezt követően fedik fel kilétüket. Ekkor pedig már a vendégek számára láthatatlan területeket is megvizsgálják. Utóbbi díj érdekessége, hogy a díjazást követően bármikor végezhetnek utóellenőrzést, ezzel biztosítják, hogy csak a valóban folyamatosan kifogástalan színvonalon működő díjazottak viselhessék a címet.