Weisz Fanni a Danubius háziasszonya

A Danubius Hotels Group felkérésére Weisz Fanni a 2013-as esztendőre elvállalta a szállodavállalat háziasszonyi szerepét.

Weisz Fanni

A húszesztendős szépséget a napokban egy egész ország láthatta: az Újév első perceiben a Köztársasági Elnök oldalán az újévi köszöntőt Fanni az Elnök úrral egyidejűleg jelbeszédben tolmácsolta.

A Danubius számára a szépségkirálynő  és fotómodell szépsége és bája önmagában is éppen elegendő  ok lett volna az együttműködésre, ám emellett még számos egyéb indok áll a megállapodás hátterében: a tavalyi évben Weisz Fanni esélyegyenlőségi aktivista lévén személyes részvételével támogatta a balatonfüredi Marina Hotelben fogyatékkal élő gyermekek számára megrendezett Danubius Mosoly Olimpiát, majd mint a Magyar Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági nagykövetével az adventi időszakban  került ismét kapcsolatba Fannival a cipősdoboz akciót támogató Danubius. A pécsi születésű Weisz Fanni neve Pécs hivatalos arcaként az idegenforgalommal is összekapcsolódik, így hivatalból is rendszeresen megfordul a Hotel Palatinus patinás falai közt.

Weisz Fanni a Danubius háziasszonya

A tavalyi évben megkezdett projektek folytatása mellett az előttünk álló esztendőben a siketen született, ám sorsát a saját erejével megfordító különleges szépségkirálynővel a Danubius rendezvényeinek tiszteletbeli háziasszonyaként személyesen is találkozhatnak a sajtó képviselői valamint a vendégek, bájos arcával pedig a Danubius szállodák szolgáltatásait népszerűsíti majd, melyeknek ő maga is visszatérő vendége (Fanni a Szilvesztert például édesanyjával és barátaival a Danubius Health Spa Resort Bük-ben töltötte).

„Fannit gyermekkorában gyakran hátrányos megkülönböztetés, bántás érte. Felkérésével egyben azt is szeretnénk kifejezésre juttatni, hogy vállalatunk dolgozói számára alapelv az esélyegyenlőség, magától értetődő embertársaink egyforma megítélése – hangsúlyozta a Danubius Zrt. PR Igazgatója, Fodor-Kassai Mónika.