Madridban nyílik a világ legnagyobb Novotel szállodája

Az Accor és a Hotel Convención megállapodást írt alá és 2016-ban tervezi az új hotel megnyitását, mely franschise szerződéssel a Novotel márkanév alatt fog működni. A hotel, melyet teljesen átterveznek és átalakítanak, a nemzetközi konferenciák kiemelt célpontja lesz.

Novotel Madrid

A 790 szobás hotel Madrid harmadik legnagyobb szállodája és a főváros egyik történelmi hagyományokkal rendelkező hotelje, 1978-as nyitása óta. A 2016-ban nyitó Novotel Convención Madrid a Calle O’Donnellen található, öt percre a Parque del Retirotól Madrid központjában.

A 2016-os nyitás előtt az épület teljeskörű felújításon és átalakításon esik át. Az új hotel meg fog felelni a Novotel minőségi sztenderdjeinek. Az új szolgáltatások között szerepel többek között egy kültéri medence a tetőteraszon, egy fitness központ, külön business emeletek, gyereksarok és szélessávú Wi-Fi. A hotel 2400 négyzetméternyi meeting területe a legújabb technológiákkal lesz felszerelve így a hotel kiemelt MICE célpont lesz 2016-tól, ahol akár 1500 fős eseményeket is könnyedén lebonyolíthatnak.

Az átalakítás lehetővé teszi a hotel számára, hogy ideális helyszin legyen üzleti és szabadidős utazók, valamint családok számára egyaránt.

Az Irea Corporate Finance Hotel divíziója tanácsadóként segítette a megállapodás létrejöttét. Az új franschise szerződés aláírásával, mely az első ilyen szerződés lesz Spanyolországban a Novotel márka számára,  az Accor továbbra is őrzi pozícióját, mint Spanyolország vezető hotel franschise partnere. Jelenleg a 86 hotelból álló portfólió 23%-a üzemel franschise szerződéssel az országban.

A Novotelnek három szállodája van jelenleg Madridban: Novotel Campo de las Niciones, Novotel Puente de la Paz és a Novotel Sanchinarro.