Megnyitott az első Novotel hotel Szófiában

A kiváló elhelyezkedésű négycsillagos Novotel Sofia 178 szobával, 6 tárgyalóteremmel, étteremmel, fitneszközponttal várja vendégeit.

Novotel Szófia

A Novotel Sofia december 1-én nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. Modern kivitelezés és nagyszerű elhelyezkedés jellemzi a szállodát, mely a világ vezető szállodaüzemeltetőjéhez, az Accorhoz és a Novotel márkához méltóan, magas színvonalat kínál a megszállni, pihenni vágyóknak.

“A Novotel Sofia az első Accor szálloda Szófiában és az egyetlen nemzetközi négycsillagos hotel, mely a legfrissebb márkakövetelményekkel összhangban épült. Hiszünk abban, hogy a kivételesen jó elhelyezkedés igazi értéket teremt a bulgáriai üzleti élet számára és ennek nyomán szállodánk a külföldi látogatók legjobb választásává válik, ha az országba érkeznek.” –mondta Vincent Dujardin, a Novotel Sofia ügyvezető igazgatója.

A hotel 178 tágas, napfényes, kortárs stílusban berendezett szobát kínál, melyek közül 4 akadálymentesített. Minden szobában ingyenes WIFI és nagy sebességű internethozzáférés érhető el, a legmodernebb csatlakozókkal, programozható légkondícionálóval, síkképernyős LED TV-vel és műholdas csatornákkal. A szobákhoz minibár, kávé- és teafőző berendezések és laptop méretű széf tartozik.

A globális tapasztalatok révén a Novotel Sofia szakértő segítséget nyújt üzleti események szervezésében, melyet csúcstechnológiájú eszközökkel és konferencia-tanácsadással is támogat. 6 tárgyalótermével a szállodában akár 280 résztvevős találkozó vagy 160 fős esküvő is szervezhető. A Novotel Sofia ráadásul egy különleges tárgyalóteremmel is rendelkezik, mely kreatív, ötletbörze-jellegű találkozók bonyolítására alkalmas.

A szálloda éttermében, a Nouveau Sens-ban kiegyensúlyozott, egészséges fogások és óriási nemzetközi borválaszték gondoskodik a vendégek jóllétéről.

Az In Balance fitneszközpontban pedig számos élénkítő vagy éppen nyugtató hatású testmozgás közül választhatnak a vendégek, illetve gőzfürdő, relaxációs szoba és különböző kezelések is elérhetők.