Swiss Education Group – a profizmus védjegye

A lehető legmagasabb színvonalon és szintű körülmények között oktatják azokat az ambíciózus fiatalokat, akik a Hotel Management szakmát – mondhatjuk – a legprofesszionálisabb szinten képviselhetik majd a világ legjobbnak minősített szállodáiban. Persze ehhez a maximális elhivatottság és kitartás mellett nem elhanyagolható anyagi háttér is szükségeltetik.

 

{module 221}

A Swiss Education Group 7 bentlakásos iskolában több, mint 4.500 diákot képez évente, akik 80 országból érkeznek Svájcba. Európa mellett Ázsia küld nagy számban tanulót, de Kína mellett képviselteti magát Amerika és Afrika is. A 30 különböző nemzetiség több, mint fele a „gyengébbik nem”-ből kerül ki. A képzéseken diplomát, emelt szintű diplomát, BA, BBA, mester- és posztgraduális diplomát lehet szerezni. Szoros partnerkapcsolatban működnek az angliai Derby és a Manchester Metropolitan, valamint az amerikai Northwood és Washington Állami Egyetemekkel.

A diákok luxus körülmények között, csúcstechnológiai felszereltség mellett sajátíthatják el a szakma akár legmagasabb szintjeit is. Az iskola elvégzése után szinte biztosított a munkahely, hiszen a SEG több, mint 70 különböző céggel áll igen közeli kapcsolatban. Többek között – a teljesség igénye nélkül – partnerként tartják számon: Hyatt, Fairmont, Four Seasons, Accor Group, Kempinski, Mövenpick, Ritz Carlton, Marriott, Shangri-la.

A SEG magyar végzett diákjai létrehozták a végzős diákok, azaz a „vén diákok klubját”, melynek célja – az iskola népszerűsítésén túl – a Svájcban diplomát szerzett diákok magyarországi elhelyezkedésének erősítése is. Az első, remélhetőleg hagyományteremtő rendezvény 2012. április 13-án került megrendezésre a Bródy Házban, ahol a már diplomázott magyar diákok mellett az éppen tanulók, illetve a leendő diákjelöltek is jelen voltak. Mr. Benoit Samson, üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató betekintést nyújtott az iskolai képzés koncepciójába, rövid- és hosszútávú tervekkel kapcsolatosan nyújtott tájékoztatást, illetve egy promóciós kisfilmben pár percre mi is élvezhettük a bentlakásos iskola lenyűgöző helyszíneinek varázslatos hangulatát. 

Profiképzés profi helyszíneken, profi csúcstechnológiával. További és bővebb információk a www.swisseducation.com weboldalon olvasható, illetve itt jelentkezni is lehet a képzésre.

{module 221}