BTSZK-ból Budapest TDM

Budapest Főváros turisztikai marketingszervezete immáron az alábbi néven és címen érhető el: BTDM Nonprofit Kft.1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.

Egyéb elérhetőségek változatlanok (Tel: +361 266 0479, Fax: +361 266 7477, E-mail: info@budapestinfo.hu)

{module 221}

A korábban BTSZK, előtte BTH nevet viselő cég új neve előrevetíti annak az elképzelésnek a megvalósulását, miszerint a budapesti TDM-et a főváros már egyik meglévő, hasonló funkciókat ellátó cégével kívánja megvalósítani, ahogy az a júniusi Budapestinfo konferencián is elhangzott a Parlamentben. 

A BTDM Nonprofit Kft. 2010 novembere óta új vezetéssel, szervezeti felépítéssel és személyekkel működik. Lecsökkentett költségvetésük ellenére továbbra is gondoskodik többek között az alábbi eszközökről:

Ingyenes kiadványok turisták részére Budapestről (Budapest Guide, City Map -a Turizmus Kft.-vel közösen, Kulturális kalauz – a Kulturális Összefogás intézményeivel közösen) 5 tagból álló információs irodahálózat, melyhez hatodikként idén újra csatlakozott a budavári info pontBudapestinfo.hu weboldal (újra felépítve, folyamatosan fejlesztve) Budapest Kártya (újra felépítve, folyamatosan fejlesztve) Áprilisra megalkotta Budapest új turisztikai arculatát, mely azóta már díjat is nyert, valamint idén önállóan rendezi meg a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásárt (nov. 18.-dec. 30.)

A BTDM Nonprofit Kft. tevékenységéről, terveiről, valamint a budapesti TDM helyzetéről a szervezet egy szakmai rendezvény keretében szeretne beszámolni az érdeklődőknek, melynek időpontjáról hamarosan tájékoztatni fogják a szakmát.

{module 221}