Budapestről az itt élő külföldiek szemével

www.budapest-ambassador.blogspot.com Budapest rejtett értékeiről, a magyarországi EU elnökségről, kedvenc helyekről, éttermekről, szobrokról és építészeti értékekről kérdeztük meg a BTSZK új turisztikai nagyköveteit. A 6 különféle személyes véleményt bemutató interjúkban a hasznos úti tippeken túl a turisztikai nagyköveti posztot betöltő külföldiek arra is felhívják a figyelmet, hogy honfitársaiknak mire kell odafigyelniük budapesti tartózkodásuk alatt. Az interjúk elkészítésében a nagyköveti programban együttműködő Funzine csapata is segédkezett, aminek kéthetente megjelenő kiadásában a First Steps rovatban a nagykövetek szintén bemutatásra kerülnek.

A brit, új-zélandi, osztrák, olasz, francia és spanyol nagykövetek véleményei és az elmúlt időszak turisztikai nagykövetei által írt, Budapest turisztikai kínálatát bemutató több mint 100 post az alábbi blogon olvasható: http://www.budapest-ambassador.blogspot.com

A BTSZK munkatársai folyamatosan szervezik a nagykövetek számára a városnéző, kulturális és szórakoztató programokat, melyekről az élménybeszámolók ugyanitt nyomon követhetők. A Budapesti Turisztikai Nagyköveti Program segítségével a BTSZK személyes, konkrét véleményeket és tippeket tud a várost meglátogatni tervezők számára nyújtani élvezetes írásokon keresztül, melyek minden héten más és más oldaláról mutatják be a várost. A program új eleme, a Tourinform Párbaj során személyesen is meg lehet ismerni a nagyköveteket, akik ezt a szerepet a BTSZK és a város számára önkéntes munkaként, elhivatottságból végzik.