CEAS-ként folytatja a Chapman Freeborn

A Chapman Freeborn irodahálózathoz tartozó magyarországi iroda különvált az anyacégtől. Az eddig 50-50%-os magyar-angol tulajdonban lévő vegyesvállalat 2013. február 1-től CEAS Central European Aviation Solutions Kft. néven, 100%-os magyar tulajdonban működik tovább Magyarországon. A magyarországi vállalat tulajdonában van az évek során általa kiépített prágai, belgrádi és bukaresti iroda is.

A korábbi tulajdonosok megállapodtak, hogy a szétválás ellenére továbbra is fenntartják 1996 óta tartó szoros üzleti együttműködésüket az utas illetve árus charterjáratok szervezésében.

A CEAS Magyarországon, Csehországban, Szerbiában és Romániában a már megszokott magas színvonalon folytatja tovább légitársasági vezérügynöki (GSA) tevékenységét, jegyeladási és a repülőtéri képviseletét, valamint a charterrepülések szervezését.

Egyéb adminisztratív változásra nem kerül sor, a magyar vállalat cégjegyzék-, adó- és bankszámlaszámai változatlanok. A cég vezetésében, dolgozói összetételében, székhelyében, a munkavégzés helyében és a telefonszámokban nem történik változás. A CEAS az új e-mail címek listáját megküldi partnereiknek, a régi e-mail címek március végéig maradnak fenn.